Kioxia Exceria G2 alınır mı?

Lewis_Hamilton

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bütçem 1500 TL forumlarda övenler çok bu fiyata başka da seçenek yok sanki sizce alınır mı? Anakartım ASUS A520M Plus uyumlu mudur ısınma sorunu yaşar mıyım?

Merhaba. Bütçem 1500 TL forumlarda övenler çok bu fiyata başka da seçenek yok sanki sizce alınır mı? Anakartım ASUS A520M Plus uyumlu mudur ısınma sorunu yaşar mıyım?

Ana SSD olarak windows kurmak gibi islemler icinmi kullanacaksınız yoksa oyun ve dosya depolamak icinmi?

Ben kullanıyorum ve şu ana kadar sorun yaşamadım ama ısındığı doğru boşta 45-50 derecede çalışıyor. Herhangi bir yazma işlemi yaptığında ise kolaylıkla 70+ oluyor.

Ana SSD olarak Windows kurmak gibi islemler için mi kullanacaksınız yoksa oyun ve dosya depolamak için mi?

Oyun ve dosya hocam.

Ben kullanıyorum ve şu ana kadar sorun yaşamadım ama ısındığı doğru boşta 45-50 derecede çalışıyor. Herhangi bir yazma işlemi yaptığında ise kolaylıkla 70+ oluyor.

M.2 soğutucu alın diyorlar haklılar galiba.

En iyi olarak hangisini önerirsiniz hocam attığım ve sizin attıklarınız arasından nedense benim attığımı öneren çok.
Bir DRAM sevdası var hocam forumda maalesef. Eger 2. Ssd olarak aliniyorsa ve surekli dosya aktarimi yapilmayacaksa DRAM li bir ssd ye gerek yok. Windows kurulumu ve fazlaca dosya aktarimi yapialcak bir ssd de sart diyebiliriz. Illeki DRAM istiyorlar madem buyrun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı