Kioxia Exceria NVMe M.2 SSD'de DRAM var mı?

Daha fazla  
Bu SSD'den almayı düşünüyorum ama DRAM var mı yok mu bir türlü öğrenemedim. DRAM barındırmayan SSD'de almak istemiyorum açıkçası. Çok fazla veri kopyalamam gerekiyor gün içerisinde, o yüzden bana 650 fiyat bandında DRAM'li bir SSD lazım ve en uygunu bu sanırım. Alınır mı?

Yani 600 lira gibi bir fiyat bandında alınabilecek en iyi SSD bu gibi duruyor. Siz ne diyorsunuz? WD Blue var ama onda da okuma yazma yüksek, DRAM yok ve fiyatı bununla aynı.

Oyınlardaki loading işlerini de kısa süreye indirmesi benim ekstra olarak çok işime yarar, fazla oyun oynuyorum çünkü. Yeni nesil oyunlarla aram iyi, genelde rekabetçi oynamıyorum.

Çok fazla veri kopyalamam gerekiyor gün içerisinde

Yani 600 lira gibi bir fiyat bandında alınabilecek en iyi SSD bu gibi duruyor. Siz ne diyorsunuz? WD Blue var ama onda da okuma yazma yüksek, DRAM yok ve fiyatı bununla aynı.
İkisini de önermiyorum. Çok fazla yazma yaptığınızdan bahsediyorsunuz. Bu tarz giriş seviye SSD'ler yerine daha üst seviyeye yönelmeniz lazım.

Tabii çok fazla veri kopyalamaktan kastınız ne kadar onu da belirtmelisiniz.

İkisini de önermiyorum. Çok fazla yazma yaptığınızdan bahsediyorsunuz. Bu tarz giriş seviye SSD'ler yerine daha üst seviyeye yönelmeniz lazım.

Tabii çok fazla veri kopyalamaktan kastınız ne kadar onu da belirtmelisiniz.
Fiyat bu, giriş seviyesi olsa bile fiyat performans ürünü bence bu fiyata göre. Maalesef Samsung Evo alacak bütçeye gelemedim bilgisayarı toplamaktan.

Zaten Kingston A400 SSD'de var sistemde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı