lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 Hocam bana düşük geldi.
KS KS lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #11 Xasthur dedi: 9 ay çok kısa geldi bana. WD Nvme var 3 senedir kullanıyorum %98 şuan. Genişletmek için tıkla... Dayanıklı değil galiba. Artı 0 Eksi
Xasthur dedi: 9 ay çok kısa geldi bana. WD Nvme var 3 senedir kullanıyorum %98 şuan. Genişletmek için tıkla... Dayanıklı değil galiba.
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.853 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 24 Mayıs 2023 #12 lusie dedi: Dayanıklı değil galiba. Genişletmek için tıkla... Sağlık önemli değil. %0 olsa da kullanabilirsiniz, sağlığın diskin bozulmasıyla alakası yok. Yazma garantisinin yüzde kaçının kaldığını gösteriyor. Artı 0 Eksi
lusie dedi: Dayanıklı değil galiba. Genişletmek için tıkla... Sağlık önemli değil. %0 olsa da kullanabilirsiniz, sağlığın diskin bozulmasıyla alakası yok. Yazma garantisinin yüzde kaçının kaldığını gösteriyor.
KS KS lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #13 the Prodigy dedi: Sağlık önemli değil. %0 olsa da kullanabilirsiniz, sağlığın diskin bozulmasıyla alakası yok. Yazma garantisinin yüzde kaçının kaldığını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
the Prodigy dedi: Sağlık önemli değil. %0 olsa da kullanabilirsiniz, sağlığın diskin bozulmasıyla alakası yok. Yazma garantisinin yüzde kaçının kaldığını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.