Kioxia SATA SSD Firmware Update yapılmalı mı?

Ben o yüzden Samsung kullanıyorum.

Hocam Update tuşuna basınca buraya atıyor beni. Alttaki USB yazısına tıklayınca da hiçbir şey çıkmıyor.

Acaba şöyle mi olacak? Ben bilgisayara USB takacağım ve bu Firmware'yi USB'ye yükleyeceğim. Sonrasında ise Aygıt Yöneticisi'nden USB'yi seçip güncelle diyeceğim. Acaba böyle olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_176.png
    Screenshot_176.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 48
Hocam Update tuşuna basınca buraya atıyor beni. Alttaki USB yazısına tıklayınca da hiçbir şey çıkmıyor.

Acaba şöyle mi olacak? Ben bilgisayara USB takacağım ve bu Firmware'yi USB'ye yükleyeceğim. Sonrasında ise Aygıt Yöneticisi'nden USB'yi seçip güncelle diyeceğim. Acaba böyle olabilir mi?
en az 8 GB bir USB kullanman gerekiyor uygulamadan USB'yi seçiyorsun program USB'ye yükleniyor. Windows yükler gibi aynı şekilde BIOS'tan başlatma seçeneklerinden USB'yi seç ve başlat bilgisayarı. Ekranda yazılar çıkacak talimat verirse yap yoksa elleme kendisi güncelleyecektir. Güncelleme bitince BIOS'a gir ve SSD'den başlat, güncelleme tamamdır.
USB'deki veriler silinecektir.

Denemek lazım, sonucu bekliyorum.

en az 8 GB bir USB kullanman gerekiyor uygulamadan USB'yi seçiyorsun program USB'ye yükleniyor. Windows yükler gibi aynı şekilde BIOS'tan başlatma seçeneklerinden USB'yi seç ve başlat bilgisayarı. Ekranda yazılar çıkacak talimat verirse yap yoksa elleme kendisi güncelleyecektir. Güncelleme bitince BIOS'a gir ve SSD'den başlat, güncelleme tamamdır.
kendim hiç yapmadım ama böyle yapıldığını biliyorum

SSD-Z uygulamasını indirdim ama M.2 mi SATA mı olduğunu anlayamadım.
hocam diskin üzerine sağ tıkla ve özellikler kısmına gir , yukarıdan donanıma gelince ssd nin ismi yazıyor. onu bir ss atar mısınız

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-25 134921.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-25 134921.png
    27 KB · Görüntüleme: 41
En az 8 GB bir USB kullanman gerekiyor uygulamadan USB'yi seçiyorsun program USB'ye yükleniyor. Windows yükler gibi aynı şekilde BIOS'tan başlatma seçeneklerinden USB'yi seç ve başlat bilgisayarı. Ekranda yazılar çıkacak talimat verirse yap yoksa elleme kendisi güncelleyecektir. Güncelleme bitince BIOS'a gir ve SSD'den başlat, güncelleme tamamdır.

Hocam benim bilgisayardan BIOS'a girilmiyor ya. Ben nedense bulamadım tuşunu. İnternette de tüm ASUS bilgisayarlarının BIOS tuşu yazıyor benimkinde boş. ASUS X550jx bilgisayarım bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı