Kioxia SSD alınır mı?

Boran55

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir bilgisayar almayı düşünüyorum. SSD kısmında "Kioxia" adlı bir marka gördüm. Diğer markalara göre daha ucuz. Bunun sebebi ne olabilir?
Aynı zamanda güvenilir bir marka mı, alsam sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi övüp sen gömünce arada kaldım.
Recep Baltaş orada tam olarak övmüş diyemezsin. Yazdığı mesajı iyi okursan "iyi olanları da var kötü olanları da" gibi bir düşünce ortaya çıkıyor. Gömen arkadaş da sorunlu modellerden birini kullanıyor demek ki.

Recep Baltaş orada tam olarak övmüş diyemezsin. Yazdığı mesajı iyi okursan "iyi olanları da var kötü olanları da" gibi bir düşünce ortaya çıkıyor. Gömen arkadaş da sorunlu modellerden birini kullanıyor demek ki.
Bilmeden aldık işte usta Toshiba ismini görüp. Daha önce şikayet eden de yoktu bu modelden. Ben de iyidir dedim aldım ama sonuç ortada. Garantisi mevcut ama garanti geçer mi değişim için?

Bilmeden aldık işte usta Toshiba ismini görüp. Daha önce şikayet eden de yoktu bu modelden. Ben de iyidir dedim aldım ama sonuç ortada. Garantisi mevcut ama garanti geçer mi değişim için?

Peki, madem kronik sorunlu önerebileceğiniz 500 GB üstü SSD var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende onu diyorum ya,düzgün ssd varsa önerinde alayım :)
Virgül kullanımının önemi işte. Samsung Evo serisi çok güzel. Patriot, PNY, Crucial var.

İade etme süren doluysa sıkıntı. Garanti belki yenisini gönderir aynı sorunu yaşarsın.
Biraz da War Thunder'ı sil yükle sil yükle yapmaktan olmuş olabilir ama kusurlu mal yani. Değişim istiyorum zaten.

Recep abi övüp sen gömünce arada kaldım.
Ben sana iyi modelleri de olabilir, sorunlu olanlar da olabilir dedim. Burada tavsiye edilmeyen SATA modelleri de var. Yazıdğım gayet açık ve net. Alacağın model bazında soruyu sorman gerekiyor. Model bazında konu aç.

...vadettiği 512 Mbps hızı maalesef veremiyor...
512 MB/s olmasın o?

Ek olarak her SSD veri yazıp sildikten sonra yavaşlar. Bu, o SSD'nin sorunlu olduğu anlamına gelmez.

Son düzenleme:
Ben sana iyi modelleri de olabilir, sorunlu olanlar da olabilir dedim. Burada tavsiye edilmeyen SATA modelleri de var. Yazıdğım gayet açık ve net. Alacağın model bazında soruyu sorman gerekiyor. Model bazında konu aç.

512 MB/s olmasın o?

Ek olarak her SSD veri yazıp sildikten sonra yavaşlar. Bu, o SSD'nin sorunlu olduğu anlamına gelmez.
1 yıldan az sürede yarıya düşmesi garibime gidiyor, yoksa normal mi?

Artı -2 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı