Kioxia SSD değerleri normal mi?

Arpenix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, SSD'yi 1 gündür kullanıyorum Kioxia'nın 500GB'lık M.2 modelidir.
Stres testinden çıktıktan sonra toplam okunan ve yazılan miktarlarda 100GB kadar ilerleme oluyor ancak aldığım yerin satıcısı normal olduğunu söyledi.
Fotoğraflar gördüğünüz hızları alıyorum, CS, Rust, LoL, Discord ve driver gibi gerekli şeyleri kurdum.
İleride herhangi bir sorun yaşayabilir miyim (sağlığı düşmesi vb.)?

Dosya Ekleri

• resim_2022-10-16_163310564.png
    resim_2022-10-16_163310564.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 76
  • resim_2022-10-16_163339935.png
    resim_2022-10-16_163339935.png
    67,5 KB · Görüntüleme: 73
Stres testinden çıktıktan sonra toplam okunan ve yazılan miktarlarda 100GB kadar ilerleme oluyor ancak aldığım yerin satıcısı normal olduğunu söyledi.
Fotoğraflar gördüğünüz hızları alıyorum, CS, Rust, LoL, Discord ve driver gibi gerekli şeyleri kurdum.
Ben okuma aynı fakat yazma 700 alıyorum, 2.5 aydır sağlık 97 oldu.

Dostum herhangi bir sorun göremedim. Üstelik saglık konusuna gelecek olursak 240 GB SATA SSD'ye sahibim yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum saglık 60'lara düştü fakat açılış hızları vs olsun hala ilk günkü gibi yani kafanıza takmayın.

Yok hocam ne yorması seve seve cevaplarım. Değerler normal. Bazı değerler diğer arkadaşınkine göre düşük, bazıları ise yüksek. Arada böyle farklar olması normaldir sıkıntı yok. Zaten hissedilecek seviyede büyük farklar yok.

Yok hocam ne yorması seve seve cevaplarım. Değerler normal. Bazı değerler diğer arkadaşınkine göre düşük, bazıları ise yüksek. Arada böyle farklar olması normaldir sıkıntı yok. Zaten hissedilecek seviyede büyük farklar yok.
Peki hocam pc yi açmak için düğmeye bastıktan sonra duyduğum sesin pc kapanırkende duyuyordum sanırım boot ediyordu bir sıkıntı oluşturur mu?
Ayrıca 3 yıl ithalatçı garantisi var vektron elektronik tarafından ne kadar iyidir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı