Kioxia SSD sağlığı %99 gözüküyor

King Dad 2

Hectopat
Daha fazla  
SSD sağlığı %99 gözüküyor çalışma saati 249.

1665831550546.png

Bir arkadaş bana kullandığım SSD'nin iyi bir SSD olmadığını ömrünün 2 sene civarında tamamlandığını söyledi. Bu doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an durumu gayet iyi, bir sıkıntı yok yani. Onun haricinde evet SSD'niz önerilen bir SSD değil, hızlı bir şekilde sağlığının düştüğü söyleniyor ama şu an sizin SSD'nizde bir sıkıntı yok.

Şu an durumu gayet iyi, bir sıkıntı yok yani. Onun haricinde evet SSD'niz önerilen bir SSD değil, hızlı bir şekilde sağlığının düştüğü söyleniyor ama şu an sizin SSD'nizde bir sıkıntı yok.

O zaman yeni SSD geçeyim SSD önerisi diye konu açsam oradan SSD önerebilir misiniz?

SSD önerilen bir SSD değil mi? Güldürme beni. Şu ana kadar yapılan tüm toplama sistemlerin %95'inde ya WD var ya da Kioxia var.

SSD sağlığı %99 gözüküyor çalışma saati 249.

Eki Görüntüle 1544422

Bir arkadaş bana kullandığım SSD'nin iyi bir SSD olmadığını ömrünün 2 sene civarında tamamlandığını söyledi. Bu doğru mu?

Crucial P5 dandiğinden daha iyi olduğu kesin :).

O zaman yeni SSD geçeyim SSD önerisi diye konu açsam oradan SSD önerebilir misiniz?
Şu an yeni bir SSD'ye geçmenizin bir anlamı yok. Durumu iyi gözüküyor, isterseniz hız testi de yapın.
SSD önerilen bir SSD değil mi? Güldürme beni. Şu ana kadar yapılan tüm toplama sistemlerin %95'inde ya WD var ya da Kioxia var.
Hazır sistemlerin %95'inde kullanılan SSD'ler kronik sıkıntılı zaten, o modeller ucuz parçalar olduğu için sistemlere koyuluyor. Onun haricinde bana laf yetiştirmek yerine direkt internette kendiniz bir araştırma yapabilirsiniz.

Şu an yeni bir SSD'ye geçmenizin bir anlamı yok. Durumu iyi gözüküyor, isterseniz hız testi de yapın.

Hazır sistemlerin %95'inde kullanılan SSD'ler kronik sıkıntılı zaten, o modeller ucuz parçalar olduğu için sistemlere koyuluyor. Onun haricinde bana laf yetiştirmek yerine direkt internette kendiniz bir araştırma yapabilirsiniz.

Crucial P5 mi sıkıntısız o zaman? :D

Pardon ama %99 bir sorun değildir. Neden SSD değiştireceksiniz? %1 bileşenin ilk kullanımında olan bir durumdur. Bunu belki 10 bininci kez söylüyorum.

Çok doğru katılıyorum. Ayrıca forumda bol bol önerilen p5'ten kat kat daha iyi bu değerler.

Crucial'ın BX500 serisi kronik sıkıntılı bir seri, p5'de bir sıkıntı yok diye biliyorum. Hala araştırma yapmadan laf yetiştirme derdindesiniz.

P5'i de kendim kullandım. Yakın çevremde de var. Kısaca araştırmaya gerek bile kalmıyor. Boşta bile 60-70 derece olan bir teneke kendisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı