Kioxia SSD sağlığı normal mi?

YuceAtakaN

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i3 12100F
ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB
ASUS PRIME H610M-K
CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3200MHz
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05
KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR 165Hz
Meslek
Öğrenci
Birkaç gündür oyun oynarken haritanın geç yüklendiğini oyun içindeyken mekan değiştirirken falan assetler yüklenirken takılmalar oluyor sizce SSD kaynaklımı CrystalDiskInfo sonuçları bu şekilde. Eğer sorun buysa SSD fiyatları fırlamış 1 TB ya da 500 GB SSD önerebilir misiniz?

1772203511687.png

Son düzenleme:
Birkaç gündür oyun oynarken haritanın geç yüklendiğini oyun içindeyken mekan değiştirirken falan assetler yüklenirken takılmalar oluyor sizce SSD kaynaklımı CrystalDiskInfo sonuçları bu şekilde. Eğer sorun buysa SSD fiyatları fırlamış 1 TB ya da 500 GB SSD önerebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2667427
Hocam SSD kac yillik?

İtopya'dan almıştım hocam.

Eğer internet üzerinden SSD aldıysanız (hangi firmadan alındığının çok bir önemi yok) sahte olma ihtimali var. Hem de öyle çok düşük bir ihtimal değil.

İtopya'dan aldığınız ürün sahtedir iddiasında bulunmuyorum. Sadece orjinal olduğundan emin olun derim.

Eğer internet üzerinden SSD aldıysanız (hangi firmadan alındığının çok bir önemi yok) sahte olma ihtimali var. Hem de öyle çok düşük bir ihtimal değil.

İtopya'dan aldığınız ürün sahtedir iddiasında bulunmuyorum. Sadece orijinal olduğundan emin olun derim.

Hocam SSD'yi yeni almadım 10.000 saat kullanmışım zaten birkaç haftadır bu sorunu görüyorum orijinalliğini test ettim zaten. 4 yıl önce zaten 500 liraydı neyin sahtesi olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı