Nasılsınız?

• Konuyu başlatan poyriho
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 963
Nasılsınız hocalarım iyi misiniz? Sağlığınız yerinde mi? Ben iyi gibiyim, RE9 videolarına göz atıyorum.

Mining'den iflağı solmuş her an patlayacak RTX 3090 gibiyim.

Hocam caz müzik dinlemenizi tavsiye ederim yorgunluğunuzu alır.

Hocam moralinizi bozmayın, her şeyi bu kadar önemsememek lazım. Bazen her şeyi akışına bırakıp takmamak lazım.

Hocam Rampage'in dandik zengibar adlı çöp kulaklığını kullanıyorum hayalim HyperX Cloud 3S alamıyorum iş arıyorum yok ne yapacağım bilmiyorum
Mouse'mda G203 orta scrol sorununu yaşıyorum aşağı kaydırıyorum yukarı kayıyor 😭

İyiyiz hocam bu aralar Japonya'ya gideceğim için mutluyum şu an ise Valorant'ta rank yücelik elodan çıkmaya çalışıyorum.
Japonya güzel akar hocam şimdiden iyi gezmeler.

Hocam Rampage'in dandik zengibar adlı çöp kulaklığını kullanıyorum hayalim HyperX Cloud 3S alamıyorum iş arıyorum yok ne yapacağım bilmiyorum
Mouse'mda G203 orta scrol sorununu yaşıyorum aşağı kaydırıyorum yukarı kayıyor 😭
Mouse konusunu bilmiyorum hocam ama iş bulursunuz bence biraz daha etrafta gezerseniz. Kafelerde çalışmayı denediniz mi hiç?

Japonya güzel akar hocam şimdiden iyi gezmeler.

Mouse konusunu bilmiyorum hocam ama iş bulursunuz bence biraz daha etrafta gezerseniz. Kafelerde çalışmayı denediniz mi hiç?

Hayır fırında çalışmak istiyorum aslında babamın tekstil iş yeri var orada da iş yok.

Nasılsınız hocalarım iyi misiniz? Sağlığınız yerinde mi? Ben iyi gibiyim, RE9 videolarına göz atıyorum.
Mental olarak mutlu değilim ama üzgünde değilim, düzgün gidiyor işler şuanlık. Gene gelecek için hayal mi kuruyorum hedef mi koyuyorum anlamaya çalışıyorum ama biraz çocuk işi gibi duruyor benim için geleceğim ile düşüncelerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı