Kioxia vs Crucial vs Verbatim SSD

ArcadeDoll

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bir bilgisayar alıyorum. Uzun sürede kullanmayı düşünüyorum. Bana Kioxia SSD önermişlerdi bana atılan bilgisayarda. Arkadaşıma sorduğumda Verbatim'in daha iyi olduğunu söylediler.

Ama bilgisayarı atan diğer Kioxia'nın daha iyi olduğunu söylemişti. Ben de bilmediğim size sormak istedim. Sizce hangisi daha iyi?

1718650913776.png

Herkese merhaba, bir bilgisayar alıyorum. Uzun sürede kullanmayı düşünüyorum. Bana Kioxia SSD önermişlerdi bana atılan bilgisayarda. Arkadaşıma sorduğumda Verbatim'in daha iyi olduğunu söylediler.

Ama bilgisayarı atan diğer Kioxia'nın daha iyi olduğunu söylemişti. Ben de bilmediğim size sormak istedim. Sizce hangisi daha iyi?

Eki Görüntüle 2225036
Verbatim'in hızı daha yüksek.

Eki Görüntüle 2225036
Kioxia Toshiba'dan gelir, Verbatim'de kendisinden, ikisi de başarılı ve köklü markalar depolama sistemlerinde. Ekonomi dışında seçimim şu an Kioxia olur, ekonomi problem değilse Verbatim yazma ve okuma hızı sebebiyle.

Kioxia Toshiba'dan gelir, Verbatim'de kendisinden, ikisi de başarılı ve köklü markalar depolama sistemlerinde. Ekonomi dışında seçimim şu an Kioxia olur, ekonomi problem değilse Verbatim yazma ve okuma hızı sebebiyle.
Fakat Verbatimde DRAM yokmuş. Sizce yine de Verbatim alınır mı? Kusura bakmayın üste yazmayı unutmuştum şimdi aklıma geldi

Fakat Verbatimde DRAM yokmuş. Sizce yine de Verbatim alınır mı? Kusura bakmayın üste yazmayı unutmuştum şimdi aklıma geldi
DRAM hayatına 10 yıl daha katmıyor, aşırı ağır işler yapmıyorsan fark etmez o kadar - son çıkan telefonu alınca dünyanın en zekisi olduğuna inanıyor insanlar. Al sen Kioxia'yı geç, ikisi de cidden düzgün markalar merak etme.

Windows kuracağın için DRAM'i önemli bir etken olarak ele alıyorum bu durumda. Zaten önemli de yani 3-4. M2 olarak almayacaksın sonuçta bunu. Ana SSD'n olacak.
Kioxia kalsın fark verip Verbatim'e geçme. O sistemdeki anakartta PCI-e 4.0 M.2 slotu yoktu zaten sanırım. 3.0 olması lazım.
Hazır sistemin linki var mı?

Ana kartı B650M-K yapmayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı