Kioxia vs Samsung SSD

Samsung olanı dün aldım çok ssd leri araştırmamıştım ve hızları konusunda hiçbir fikrim yoktu oradaki adam onu önerince onu aldım sonra aldıktan sonra araştırınca paketi açmadan iade etmeye gittim bugün müşteri hizmetleri kaplıydı hafta içi gidince değişim yaparlarsa exceria ile değiştirmeyi düşünüyorum.

peki bu 4 bin 500 civarlarında gen 5 dramli modeller var mı

vatanın sitesinde yazmıyorda müsaitseniz oradaki ssdlere baksanız

GEN5 çok yeni bir teknoloji ve çıktığı hızlar gündelik kullanım için gereksiz ayrıca çok ısınıyor. Ki o bütçeye iyi değil kötü Gen5 bile yok.

Samsung olanı dün aldım çok SSD'leri araştırmamıştım ve hızları konusunda hiçbir fikrim yoktu oradaki adam onu önerince onu aldım sonra aldıktan sonra araştırınca paketi açmadan iade etmeye gittim bugün müşteri hizmetleri kaplıydı hafta içi gidince değişim yaparlarsa Exceria ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Peki bu 4 bin 500 civarlarında gen 5 DRAM'li modeller var mı?

Vatanın sitesinde yazmıyorda müsaitseniz oradaki SSD'lere baksanız.

Kuzenime 2 hafta önce Exceria Pro aldık oyun yükledi içerisine bilgisayarı gen 3 olduğu halde güzel diyor Exceria veya Kingston Fury Renegade soğutuculu SSD'ler de güzel diye düşünüyorum bir de ona bakın derim Vatan Bilgisayar şart değil ise.

Son düzenleme:
Bu alacağım benim ikinci SSD'im olacak ana SSD'im Kingston Renegade.

Normalde Kingston Renegade alacaktım ama vatan da yok.

Hocam Tebilon üzerinden alın bir sorun olmaz diye düşünüyorum bir de SSD'den memnun musunuz yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum bana CrystalDiskInfo sağlık bilgilerini resim atabilir misiniz rica etsem.

Nasıl atılıyor bilmiyorum söyleyin atayım.
Hocam yukarıda yazdığımı okursanız neden Vatan'dan aldığımı anlarsınız.

Buradan indirip arşivden ayıklayın 64 Bit olanı çalıştırıp resim atarsanız sevinirim.
Linke tıklarsanız otomatik olarak inecektir doğru sürümü indirin diye indirme bağlantısını attım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı