Kioxia vs Samsung SSD

Microsoft Store'dan indirdim okunan toplam 6125 yazıyor yazılan toplam 3984 diyor.

1755380818841.png

Bu şekilde bir resim rica ediyorum.

atmadan önce bir şey soracağım bu atacağım resimi paylaşmam bir sorun oluşturuyor mu
saçma gelebilir ama bilgim yok hiç bu konularda

Eki Görüntüle 2557336

Tamam mıdır başka bir şeye gerek var mı?

Sizden bir ricam olacak BIOS'tan anlıyor musunuz?

Teşekkür ederim hocam SSD'yi ne zaman dır kullanıyorsunuz ve bilgisayarı ne kadar aktif olarak kullanıyorsunuz sağlığında herhangi bir düşüş yok bu çok iyi
2 ci olarak bilgisayarınızın modelini yazarsanız BIOS için bildiğim bir şey ise yardımcı olabilirim ben de bilmez isem yeni bir konu açın marka model yazın diğer anlayan arkadaşlar muhakkak yardımcı olur.

Eki Görüntüle 2557336

Tamam mıdır başka bir şeye gerek var mı?

Sizden bir ricam olacak BIOS'tan anlıyor musunuz?

Bu arada aynı SSD buradan rahat bir şekilde satın alabilirsiniz kuzenime de Kingston 8 GB RAM almıştık 1 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyor firma çok ilgili ürün elinize geçtiğinde sizden bilgi alıyorlar nasıl uyumlu mu diye.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim aldığım günden beri evde olduğum her gün bazen 10 saat bazen 6 veya 7 saat bazen 3 veya 4 saat değişiyor 1 buçuk ay falan oldu alalı yani evde olduğum her gün aktif olarak kullanıyorum birkaç gün hariç.
Anakartım ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com bu anakartta Dual BIOS var mıdır diye soracaktım.

Hocam baktığıma göre bulamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı