Samsung olanı dün aldım çok ssd leri araştırmamıştım ve hızları konusunda hiçbir fikrim yoktu oradaki adam onu önerince onu aldım sonra aldıktan sonra araştırınca paketi açmadan iade etmeye gittim bugün müşteri hizmetleri kaplıydı hafta içi gidince değişim yaparlarsa exceria ile değiştirmeyi düşünüyorum.
peki bu 4 bin 500 civarlarında gen 5 dramli modeller var mı
Samsung olanı dün aldım çok SSD'leri araştırmamıştım ve hızları konusunda hiçbir fikrim yoktu oradaki adam onu önerince onu aldım sonra aldıktan sonra araştırınca paketi açmadan iade etmeye gittim bugün müşteri hizmetleri kaplıydı hafta içi gidince değişim yaparlarsa Exceria ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Peki bu 4 bin 500 civarlarında gen 5 DRAM'li modeller var mı?
Kuzenime 2 hafta önce Exceria Pro aldık oyun yükledi içerisine bilgisayarı gen 3 olduğu halde güzel diyor Exceria veya Kingston Fury Renegade soğutuculu SSD'ler de güzel diye düşünüyorum bir de ona bakın derim Vatan Bilgisayar şart değil ise.
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD PC yapımı ve yükseltmelerde üst düzey performans isteyen oyuncular ve donanım tutkunları için yüksek kapasitelerde gelişmiş performans sağlar. Yüksek kaliteli Gen 4x4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND’ı kullanan Kingston FURY Renegade oyun yükleme...
Hocam Tebilon üzerinden alın bir sorun olmaz diye düşünüyorum bir de SSD'den memnun musunuz yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum bana CrystalDiskInfo sağlık bilgilerini resim atabilir misiniz rica etsem.
Buradan indirip arşivden ayıklayın 64 Bit olanı çalıştırıp resim atarsanız sevinirim.
Linke tıklarsanız otomatik olarak inecektir doğru sürümü indirin diye indirme bağlantısını attım.