Kipa'daki bisikletler alınır mı?

Bisikletler iyi mi?

• Oy verenlerin toplamı
    26
Makaleler
24
Merhaba. Bugün Kipa'da bir bisiklet gördüm, tek amortisörlü, hibrit, full Shimano Tourney vites, V-fren, alüminyum kadro ve 28" jantlıydı ve 700TL idi fiyatı. Bir de aynı özelliklerde 26" dağ bisikleti vardı onun da fiyatı 650TL idi. Sizce fiyatı nasıl? Transval'in yan markasıydı bisikletler.

Tam bir marka model - link - resim bilgisi var mı? Bisiklete bir bakalım istersen. Kadro fena değilse 700TL fena fiyat değil şu günlerde. Hibrit geometriye sahip bir kadro ile başlangıç yapmak da güzel olur senin açından. Sadece bisikleti görmem lazım yorum yapabilmek için :)

Tam bir marka model - link - resim bilgisi var mı? Bisiklete bir bakalım istersen. Kadro fena değilse 700TL fena fiyat değil şu günlerde. Hibrit geometriye sahip bir kadro ile başlangıç yapmak da güzel olur senin açından. Sadece bisikleti görmem lazım yorum yapabilmek için :)
Ben zaten yeni bisiklet aldım, Sosyal'in fikrini almak için konu açtım. Alüminyum kadro var, bisikletlerin markası Sarda. Transval üretimi bisikletler. İyi günler...
Ayrıca internette çok gösterişli olmadığı ancak sağlam ve hızlı bisikletler olduğu söyleniyor. Bisikletler bunlar. (5 Temmuz tarihli Migros broşürü)
Screenshot_20180718-015911.jpg

İkinci el Rockrider 340 düşünüyordum, eğer iyilerse bunlara da bir bakabilirim.

Son düzenleme:
Sarda eski bir markadır aslında, eskiden az kullanmadık bu markayı, ama bunlar farklı bir marka altında üretilmiş modeller :) 28J Alüminyum şehir bisikleti 650TL gibi bir rakama aslında fena değil şu günlerde. Bisikleti çok hırpalamadan kullanırsan, vitesleri düzgün kullanırsan götürür yani seni. Bütçe dostu olması en büyük avantajı zaten.
Oylamada "İyi" kategorisine sokabilirim bu fiyata. Kullanılan maşanın marka - model üreticisini bilmiyorum ancak 1300-1400TL bandında satılan MTB'lerin maşaları bile pek iyi değil aslına bakarsan :) Yani almaya niyetin varsa boyuna uygun bir şehir bisikleti alabilirsin Kipa'dan.

Belki 1-2 yıl sonra vites kolları arızalanır, onları de kelebek tip kollar ile değiştirirsin.
Bütçe varsa daha farklı modeller öneririm yine de.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben canlı canlı inceledim bisikleti. Tasarımı ve mat boyası gerçekten güzel. Tourney TZ olmasına rağmen yeni seri kullanılan vites ekipmanları, üstelik aynakol da Shimano. Gidon parçaları tanıdık, Neco markalı parçalar kullanılmış. Üstelik çift katlı alüminyum jantlar kullanılmış. Bisiklet fiyatına göre çok iyi gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı