Kiracı evden çıkmıyor

Bu söylenenlere ek olarak sözleşme devam ediyor. Ne bahaneyle çıkartacaksınız? Ödüyor da kirasını.

Anlamıyor musun sözleşme bitti diyorum. Bitirdik. 1.5 ay önce bitirdik adamla. Sözleşme ortadan kalkınca adam caydı işte gasp ediyor evimizi. 3 kuruş veriyor diye tanrı mı oldu bu herif en haklı o mu?

Adam ev sahibiyle anlaşmış naparsan yap çıkaramazsın. Anca dediğim gibi kira vermezse, eve zarar verirse vs vs tahliye davası açılabilir.

Polis çağır durumu anlat zor da olsa polisler çıkartır. Çıkmazsa başı zaten belaya girer.

Arkadaşım hem anlaştım diyor diyorsun hem sözleşme bitti diyorsun anlaştım diyorsa sözleşme de yapar adam

@bursali kardeşim bu adam sözleşmeyi kendisi mi bitirdi? Yoksa bitirmedi mi? Bir karar ver ona göre konuşalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım hem anlaştım diyor diyorsun hem sözleşme bitti diyorsun anlaştım diyorsa sözleşme de yapar adam

Sözleşmeyi bitirdikten sonra anlaşmadık. Daha en başından geçen sene anlaşmıştık. 1 sene kirayı az vereceğim ileriki senelerde normal fiyatına göre ödeyeceğim diye. Adam hem sözünde durmadı hem de sözleşmeyi bitirmemizi fırsat bildi şu an.

sözleşmeyi bitirdiniz mi 1 yıllık anlaşma süresi mi doldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…