Burada ilgili polisi/polisleri suçlu bulamamın nedeni ilgisizliği. Elbette kadını yaka paça evden atmayacak ama en azından ilgi gösterebilirdi, bilgi verebilirlerdi. Onu geçtim, ortada tehdit var. Her tehdit öylesine söylenmiş olmuyor. Bu tehditler dikkate alınmadığından ölen insanları görmezden gelemeyiz. En azından bu konu için biraz ilgi göstermelilerdi. Sizi bilmem ama ben fazla haber izlemememe rağmen çok duyuyorum tehdit edilip başına kötü şeyler gelen insanları. Tehdit edilip polise giden ama ilgi görmeyen insanların 1 hafta sonra evlerinden ölü olarak çıktıklarına da şahit olmadık değil.
Amacım polisleri kötülemek değil. Zaten ilk mesajda genel konuşmadım, bahsettiklerim, ilgili kişi/kişiler hakkındaydı. İlk konulan, polislere yönelik olan konu başlığını da doğru bulmadığımı belirtmek isterim. Sadece bazı hassas konulara ilgisiz kalmamaları gerektiğini söylüyorum. Genel olarak zaten ilgileniyorlar fakat arada işini iyi yapmayanların çıktığı da bir gerçek. Her meslekte çıkar işini iyi yapmayanlar.