Yurtdışında dişçi maliyetlerine bak, sonra burada dişçiye git.Sol arka dişim kırıldı. Ağrı yok fakat sallanıyor. Pazartesi günü yurt dışına gidiyorum, dişçiye de gidemem. Ne yapmamı önerirsiniz?
Sol arka dişim kırıldı. Ağrı yok fakat sallanıyor. Pazartesi günü yurt dışına gidiyorum, dişçiye de gidemem. Ne yapmamı önerirsiniz?
Yurt dışında dişçi maliyetlerine bak, sonra burada dişçiye git.
Dönmeyeceğim hocam, iş için temelli İsviçre'ye gidiyorum. Bileti açığa alırsam bir bilet parası daha ödemem gerekiyor, üstelik çalışacağım yer de beni bekliyor. Uçağım akşam kalkıyor, bu yüzden pazartesi açık bir dişçi bulabilirsem gidip çektireyim dedim, fakat hepsi kapalı. Zaten açık olsalar bile yakın tarihe randevu vermiyorlar.O kendi kendine çıkabilir ufak ihtimal ama kanama ve agrı yoksa yurt dışından dönene kadar bir şey olmaz diye düşünüyorum ama yine de yurt dışında dişçi fiyatlarına bak emin ol Türkiye'den 5 kat daha iyi doktorlar vardır ülkede dişci yamuk çeker.
Yaşadığın şehir belirsiz, 24 saat veya acil dişçisi bulabilirsin, herkes standart bir hayat yaşamıyor şansını dene.Dönmeyeceğim hocam, iş için temelli İsviçre'ye gidiyorum. Bileti açığa alırsam bir bilet parası daha ödemem gerekiyor, üstelik çalışacağım yer de beni bekliyor. Uçağım akşam kalkıyor, bu yüzden pazartesi açık bir dişçi bulabilirsem gidip çektireyim dedim, fakat hepsi kapalı. Zaten açık olsalar bile yakın tarihe randevu vermiyorlar.
Dönmeyeceğim hocam, iş için temelli İsviçre'ye gidiyorum. Bileti açığa alırsam bir bilet parası daha ödemem gerekiyor, üstelik çalışacağım yer de beni bekliyor. Uçağım akşam kalkıyor, bu yüzden pazartesi açık bir dişçi bulabilirsem gidip çektireyim dedim, fakat hepsi kapalı. Zaten açık olsalar bile yakın tarihe randevu vermiyorlar.
İzmir'de yaşıyorum ama şehir merkeziyle aramda 80-90 km mesafe var. 24 saat açık nöbetçi dişçi varmış, fakat o da 130 km uzaklıkta. Mecburen gideceğiz artık. Ağrısı yok ama su içerken bile rahatsız ediyor. Öneriniz için teşekkür ederim.Yaşadığın şehir belirsiz, 24 saat veya acil dişçisi bulabilirsin, herkes standart bir hayat yaşamıyor şansını dene.
Tanrı kaza bela vermesin umarım İsviçre de vatandaş olursun ayrıca orada doktorlar iyi diye duydum.
Genel olarak sağlık sistemi iyiymiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.