Kırık ekranlı şifreli telefondan fotoğraf kurtarmanın yolu var mı?

mert_ks

Centipat
Katılım
17 Aralık 2022
Mesajlar
37
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Intel Core i5 12400F, Ekran Kartı:INTEL Arc A750, Ana Kart:ASUS PRIME H610M-R D4 3200MHz DDR4, Ram:GSKILL 8GB Ripjaws V(x2), SSD:MLD M300 500GB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD, Monitör:Casper 27" Excalibur M.E27FHD-G FHD 1ms Curved 200Hz
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Hiking A23 telefonumun ekranı kırıldı, şifresini unuttum, telefon açılınca renkli çizgiler görünüyor, içindeki fotoğraflar çok değerli, kurtarmanın yolu var mı acaba?
 
Ekranı düzeltip telefonundan vesaire şifreyi kırdırın.


Benimde aklıma geldi fakat dosyaları aktarmak için sanırım telefondan bir izin vermen gerekiyor.
Evet şifresi olduğu için bağlayarak olacağını sanmıyorum
 
Telefonunuzda USB Hata Ayıklaması açık mıydı? Eğer açıksa scrcpy yazılımını kullanarak USB yoluyla telefonu bilgisayar üzerinden kontrol edebilirsin. Şifreyi de böylece açabilirsin.

Telefon ekranı az da olsa okunabilirse telefona fare bağlayarak şifrenizi girin ondan sonra dediğim yöntemle bilgisayardan işlerinizi halledebilirsiniz.
 
Ekranı düzeltip telefoncudan vesaire şifreyi kırdırın.

Benim de aklıma geldi fakat dosyaları aktarmak için sanırım telefondan bir izin vermen gerekiyor.

Evet şifresi olduğu için bağlayarak olacağını sanmıyorum.

Evet haklısınız bence en iyisi yarın bir bilgisayar veya telefon tamircisine götürüp durumu anlatın belki yardımcı olabilir.
 
Samsung telefonlarda samsung hesabıyla bilgisayardan giriş yapıp uzaktan telefonun şifresini açabiliyorsunuz ama önceden buna izin vermiş olmak gerekiyor. Onu deneyin.
 

Geri
Yukarı