Zotac garanti servisine göndersem, servis kapsamında ücretli yapsalar o da olur, yarın öbürgün başka bir sorun olursa bana "başka yerde işlem görmüş" dememiş olurlar hem diye düşünüyorum garanti mi yakmayayım sonra.Kendim değişsem değişebilirim çok zor gözükmüyor ama tecrübe kazanırken kartımı kaybedersem ya da garantiyi, kazandığım tecrübe bana yeni kart vermeyecek, malum öğrenciyiz
Zotac servisleri ve Endeks Bilişim hakkında bilginiz var mı? Tek fan için göndericem sanırım, sağ sağlim bir şekilde ve çok uzun sürmeden bana geri gelsin başka bir şey istemiyorum
Garantisini kontrol ettirdiğimde Zotac'tan ayrı, Endeks Bilişim olarak ayrı garantisi var.Bilginiz var mı nasıl bir işlem uygulanıyor? Kaç güne bana geri gelir, ne kadar ücret alırlar? Bir de sağlam kartı göndericem, Zotac diye geçmiyor servislerin ismi hep farklı, çalışmaları nasıl hiç bilmiyorum.
Bunu yapıştırması çok zor bence ve çokta riskli.Biraz yamuk olsa kırıkmış gibi yine denge bozar diye düşünüyorum, düzgün yapışmamış olursa koparsa, dönerken diğerlerinin hepsini de kırabilir.Bunu düşündüm yoksa, ucunda japon yapıştırıcısı falan yokken bile o küçük yere , yarı yatak şekilde sabitlemek aşırı zor.