Synthwav3
Decapat
Daha fazla
Geçmiş olsun, o monitörü yaptırman monitörle aynı fiyata gelir neredeyse. Yeni monitör alın hocamGörselde gibi monitörüm bu halde kırık yeni monitör almak yerine yaptıracağım. Monitörün nesi var ve ortalama ne kadar bir fiyat olur? Monitör 60 Hz.
60 hz monitöre eğer OLED 8 K falan değilse yaptırmaya değmez. Yeni monitör alman daha ucuz olur.Görselde gibi monitörüm bu halde kırık yeni monitör almak yerine yaptıracağım. Monitörün nesi var ve ortalama ne kadar bir fiyat olur? Monitör 60 Hz.
Hocam öğrenciyim 2500 civarı bi bütçem var zaten.Ne kadara patlar yaptırması?Geçmiş olsun, o monitörü yaptırman monitörle aynı fiyata gelir neredeyse. Yeni monitör alın hocam
Dostum biz sana nasıl fiyat verelim? Yaşadığın şehire göre, gittiğin tamirciye göre fiyat değişir, tamircileri arayıp sorman gerekiyor ki ucuz bir şey de tutmaz en değerli kısmı ekran paneli zaten.Hocam öğrenciyim 2500 civarı bi bütçem var zaten.Ne kadara patlar yaptırması?
Dostum biz sana nasıl fiyat verelim? Yaşadığın şehre göre, gittiğin tamirciye göre fiyat değişir, tamircileri arayıp sorman gerekiyor ki ucuz bir şey de tutmaz en değerli kısmı ekran paneli zaten.
Aynen öyle oluyor çünkü İstanbul'da çıkma panel 100 tane varken az nüfuslu şehirlerde 10 tane bulunur. Bundan dolayı da panel fiyatı değişir. İstanbul'da daha fazla tamirci olması rekabeti arttırdığından ucuza yaptırırsın .Ankara'da 3500 oluyor da İstanbul'da 6000 mi oluyor? Ortalama fiyat sordum sadece.
Ürünün model kodunu yazmamışsın herhangi bir bilgi yok. Nasıl fiyat verelim? Muhtemelen ucuz olmayacaktır. Samsung servisi pahalı fiyat çeker arayıp sor istersen. Bölgendeki tamircilere tek tek soracaksın başka bir seçeneğin yok. Ha sormamı istersen Bodrum'da muhtemelen hiçbir şekilde bulunmayacak bu panele 5000TL de verirsin. Saçma bir mantık. İzmir'de bit pazarında 300TL'ye de bulabilirsin. Bunun satılan bir yeri mi var da sana fiyat verebilelim?Ankara'da 3500 oluyor da İstanbul'da 6000 mi oluyor? Ortalama fiyat sordum sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.