Kırık OBP ile 15bin yapmak mümkün mü?

peki, çok teşekkür ederim. ben ilk 500 yapıyorsun da 20-25k falan atıyor sanıyordum. yapılabilirliği yüksekmiş, rahatladım.
Benim lafıma göre iş yapmayın hocam aman diyim yığılmayı ön göremem.

Kankacım selam OBP gidiyor diye bir mevzu yok eğer bir üniversiteye kaydını yaptırırsan OBP kırılıyor şu anki durumunda herhangi bir üniversiteye hiçbir zaman kayıt yaptırmamışsan ve gitmemişsen obpn normal bir şekilde 94.5 olarak eklenecek bilgin olsun.

Kırılıyor ve işi epey zorlaştırıyor. vepuan.com'un aracı bu, çok yanlış çıkacağını sanmıyorum. Mümkünse tercih yapmayın, zorundaysanız da okurken pişman olmayacağınız bir yer seçin. Hayırlısı olsun

yapılır yapılmasına da, OBP'nin tamamı gitmiyor mu ki? 9bin çok iyimser gibi geldi.
Bu seneki sınav kolay olacağı için obp oldukça önemli en kötü 5-6k sıralama yaparsın oda 15k ya atar. Tercih yapmadıysan obp kırılmaz

Eğer kendine güvenmiyorsan, geçen seneki YKS puanını kullanıp bir yere yerleş.

Kalkmalı, 90 altı ortalama yapmak imkansız gibi bir duruma geldi bu yüzden artık amacına hizmet etmiyor ama kalkacağını sanmam.

90 altı ortalama imkansız? Okuldan okula değişiyor o öbür okullarda herkesin sınav olmadan 100 aldığı Almanca'dan bizim hoca bir sınav hazırladı okul ortalaması 50 falan bizimkiler zevk alıyor aşırı zor sorup düşük vermeyi.

Çok zor çünkü üniversite ile YKS'yi yürütmek sizi bâya yıpratır.

Lakin imkansız değil bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…