okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 2 Eylül 2025 #11 KUSKASS dedi: Derdim. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam, o zaman yi bir şekilde çalışırsanız yapabilirsiniz. EA o kadar zor değil, olmadı sözelden girebilirsiniz.
KUSKASS dedi: Derdim. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam, o zaman yi bir şekilde çalışırsanız yapabilirsiniz. EA o kadar zor değil, olmadı sözelden girebilirsiniz.
KUSKASS Picopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #12 okaykaya dedi: Pardon hocam, o zaman yi bir şekilde çalışırsanız yapabilirsiniz. EA o kadar zor değil, olmadı sözelden girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam benim hatam EA'dan girmek istiyorum tek derdim kendi şehrim olması bu seneki kontenjan düşüşlerinden yerleşemedim başka şehir tuttu oraya da gitmek istemiyorum.
okaykaya dedi: Pardon hocam, o zaman yi bir şekilde çalışırsanız yapabilirsiniz. EA o kadar zor değil, olmadı sözelden girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam benim hatam EA'dan girmek istiyorum tek derdim kendi şehrim olması bu seneki kontenjan düşüşlerinden yerleşemedim başka şehir tuttu oraya da gitmek istemiyorum.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #13 Ana De Armas dedi: EA 400k ile okuyacağın yerden hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu. 400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme.
Ana De Armas dedi: EA 400k ile okuyacağın yerden hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu. 400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme.
KUSKASS Picopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #14 szoboszlaii dedi: Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu. 400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. szoboszlaii dedi: Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu. 400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
szoboszlaii dedi: Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu. 400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. szoboszlaii dedi: Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu. 400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.340 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #15 szoboszlaii dedi: Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu. 400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme. Genişletmek için tıkla... Hocam isterse OBP hiç eklenmesin EA400k zaten çok basit o yüzden belirtmedim ben.
szoboszlaii dedi: Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu. 400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme. Genişletmek için tıkla... Hocam isterse OBP hiç eklenmesin EA400k zaten çok basit o yüzden belirtmedim ben.
KUSKASS Picopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #16 szoboszlaii dedi: Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu. 400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kaç net beni 300k ya sokar malum kırık olunca 300'e girsem 400 450'ye atıyor ham 300k için kaç net lazım.
szoboszlaii dedi: Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu. 400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kaç net beni 300k ya sokar malum kırık olunca 300'e girsem 400 450'ye atıyor ham 300k için kaç net lazım.