Kırık OBP ile EA 400k yapılır mı?

Pardon hocam, o zaman yi bir şekilde çalışırsanız yapabilirsiniz. EA o kadar zor değil, olmadı sözelden girebilirsiniz.

Ne demek hocam benim hatam EA'dan girmek istiyorum tek derdim kendi şehrim olması bu seneki kontenjan düşüşlerinden yerleşemedim başka şehir tuttu oraya da gitmek istemiyorum.

Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu.

400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme.

Çok teşekkür ederim.

Arkadaş bölüm tavsiyesi istememiş OBP durumundan bahsetmiş sanırım yanlış okudunuz soruyu.

400 bin bu kadar sürede çok rahat yapılabilir, önemli olan seviyene göre kaynaklar çöz. Bırakma pes etme.
Çok teşekkür ederim

Hocam isterse OBP hiç eklenmesin EA400k zaten çok basit o yüzden belirtmedim ben.

Hocam peki kaç net beni 300k ya sokar malum kırık olunca 300'e girsem 400 450'ye atıyor ham 300k için kaç net lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı