KiloZuluSierra
Hectopat
- Makaleler
- 1
İmkansız hocam, Türkiye birincisi olsanız bile ucundan belki girersiniz. İlk 10 dışına girerseniz şansınız bile yok. (hamda ilk 10)Hayır Hacettepe tıp istiyorum.
İmkansız hocam, Türkiye birincisi olsanız bile ucundan belki girersiniz. İlk 10 dışına girerseniz şansınız bile yok. (hamda ilk 10)Hayır Hacettepe tıp istiyorum.
O yüzden tercih vermeyeceğim.İmkansız hocam, Türkiye birincisi olsanız bile ucundan belki girersiniz. İlk 10 dışına girerseniz şansınız bile yok. (hamda ilk 10)
Siz bilirsiniz hocam, aileniz ile vereceğiniz karar. Tr1 bile gelse kesin olur diyemiyoruz bu yüzden uçuruma koşmak gibi bir şey olur.O yüzden tercih vermeyeceğim.
Siz bilirsiniz hocam, aileniz ile vereceğiniz karar. TR1 bile gelse kesin olur diyemiyoruz bu yüzden uçuruma koşmak gibi bir şey olur.
Valla bilmiyorum hocam aynı hipodrumun atıyızPeki sizce bir senede sağlam bir çalışma ile derece yapabilir miyim günde 12 saat çalışıyorum okul açılmadan TYT biter gibime geliyor ve AYT başlarım TYT'yle döngü alıp birden fazla kez bitiririm. Türkçem ve sSosyalim çok kötü. TYT-AYT mat fen çok iyi olabiliyorum. Açığımı bu şekilde kapatabilirim. Hedefim fullemek.
Para verilen tıplar 45 bine kadar var buda kırıkla 6k gibi bir şey yapar örnek veriyorum, bunu kastettim. Ne istediği ve imkanlarına göre yapması gereken min sıralamalar yaklaşık olarak onlar.@KiloZuluSierra; para vermeyi, şehir dışına çıkmayı falan anlamadım. Bunların, kırık OBP'nin geriye atmasıyla olan bağlantısını çözemedim.
@Hamsi ismaH, geçen sene 1089 ile kapatmış.
![]()
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ - Tıp (104810626) | YÖK Lisans Atlası
104810626 kodlu program için YÖK Lisans Atlası: Yükseköğretim Girdi, Süreç ve Çıktı Göstergeleriyokatlas.yok.gov.tr
Net ile sıralama hesaplama sitelerinden birisine girip, sınavın tüm sorularını doğru yaptığınızı varsayıp ona göre işaretleyin. Sonra OBP'yi yarıya düşürüp sonuçlara bakar mısınız?
Fullenir mi bilmiyorum dedim hocam zaten ben de sınava ilk defa gireceğim asıl bunu benim size sormam lazım ayrıca sene için 100 tyt görüp sınavda bu sıralamayı nasıl yaptınız?Hocam OBP m kırılmayacak asla tercih vermeyeceğim ben söylediğim çalışma ile bir senede AYT fullenebilir mi onu sordum. (Ayt bilgim yok ama temel şeyleri biliyorum) TYT bu sene 100u de gördü ama sınavda 95 yapıcam diyelim. @KiloZuluSierra @Ramazan Ö @AngryKebab
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.