Kırık OBP ile YKS sınavına hazırlanmak

Bu mümkün mü? Ve üniversitede. Böyle çalışacak yerler var mı acaba?
Tabii ki mümkün ve böyle yapanlar da var ama ne kadar mantıklı tartışılır. Çalışacak yer illa ki var. Okulun kütüphanesine gidersiniz veya boş sınıf bulursunuz. Tabii ev ortamı gibi olmaz. Dişinizi sıkıp 1 sene daha hazırlanamaz mısınız mesela evde?

Vallahi son 2-3 yıldır OBP bayağı etkiliyor öyle 2-3 net fazla net ile kapatılacak bir durum değil. Bence kal bu sene gitme. Her gün kütüphaneye gidersin akşam uyumak için eve gidersin. Bu yılı böyle geçir derim. Umarım kazanırsın.

2 yıllık bölüm yazmayı düşünüyorsanız DGS konusunu da araştırabilirsiniz. Ben çok bilgili değilim ama 2 yıllık bölümden 4 yıllığa geçiş için giriliyor diye biliyorum.

Hocam mecburen bu sene gitmem gerekiyor, OBP'nin kırılacağının farkındayım. Fakat benim için en mantıklı yol bu.

TYT Türkçe için 16 net berbat bir durum Türkçeye hiç çalışmasan bile 25 civarı yapabiliyor olman lazım yanlış anlama ama önce okuduğunu anlaman gerek bu sınav için.

Anlıyorum, geliştirmemiz gerekiyor. Hocam. Sizce bu süre içinde 25+ yapabilir miyim veya öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı