Kırık panelli monitör tamir edilebilir mi?

MrHawn

Kilopat
Daha fazla  
Monitörümün ekranını kırdım. Monitör fiyatı kadar tamir ücreti çıkınca mecburen yeni bir ekran aldım. Diğer monitör elimde kaldı; ya çöpe atacağım ya da uygun fiyatlı başka bir panelle değişim yapılabilirse, değiştirip yan monitör olarak kullanmak istiyorum. Daha uyguna başka bir panelle değişim yapılabiliyor mu, yoksa direkt ürünler çöp mü oluyor?

Monitörümün ekranını kırdım. Monitör fiyatı kadar tamir ücreti çıkınca mecburen yeni bir ekran aldım. Diğer monitör elimde kaldı; ya çöpe atacağım ya da uygun fiyatlı başka bir panelle değişim yapılabilirse, değiştirip yan monitör olarak kullanmak istiyorum. Daha uyguna başka bir panelle değişim yapılabiliyor mu, yoksa direkt ürünler çöp mü oluyor?
Telefonlar için yan sanayi muhabbeti var. PC monitörleri için bu durumu hiç görmedim ama yapılabilirse rezalet bir görüntüye sahip 2. monitörünüz olabilir. Tabi monitörler telefonlar kadar popüler olmadığı için belli ekran tipleri dışında çıkmamış olma olasılığı yüksek.
Size patlayacağı maliyette gene ne olacağı meçhul, büyük ihtimalle rezalet görüntüye sahip normal bir ekran parası tutar gene.

Edilir fakat panelin monitör parasına denk gelecek veyahut ona yakın olacak. Yeni panel'in orijinal panel ile eşdeğer olacağı kesin değil. Eğer yetkili serviste yaptırıyorsan aynı panel zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı