Metal pinlerimi diyosun yoksa housing'deki switchi çıkarmak için basman gereken pinleri mi?Z11 switchlerini sökerken 8 tanesinin kuzey yönündeki pimini kırdım, çıkartamiyorum, ne yapmalıyım?
@Zelrael @pawEn @382019 @Hyperciaa
Metal pinlerimi diyosun yoksa housing'deki switchi çıkarmak için basman gereken pinleri mi?Z11 switchlerini sökerken 8 tanesinin kuzey yönündeki pimini kırdım, çıkartamiyorum, ne yapmalıyım?
@Zelrael @pawEn @382019 @Hyperciaa
Basmak gereken pinleri.Metal pinlerimi diyosun yoksa housing'deki switchi çıkarmak için basman gereken pinleri mi?
Oluyor evet bendede plate tutan vidalar yalama ve switchler zor çıkıyor outemu soket nefretini başlatan z11 oldu bendeBu indirimlerden once alanlar bu sorunlari yasamis mi acaba baya merak ediyorum. Arkadasin Z686'da da ayni seyi yasadik. PCB sabitlemek icin kullandiklari vida bile dandik. Yalama oldu hemen.
Oluyor evet bende de plate tutan vidalar yalama ve switchler zor çıkıyor Outemu soket nefretini başlatan Z11 oldu bende.
Ne oluyor abi?Burada @EfeAkkaya ya kızmak lazım.
Adama 1200TL'lik modeli 300 liraya aldiriyoruz hala beğenmiyor.Bize hot swap olmayan klavye önermişsin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.