Kırık pimli switch nasıl çıkartılır?

Daha ne kadar hızlı olabilirim bilmiyorum, switchler gelesiye yetişse bari.

yağız bey çıkardım ama bir sorunumuz var.
Eki Görüntüle 2262329
Tek pim çıktı.

@Hyperciaa bey.
Cevaplar arasından bana en mantıklısı bu geldi.
Outemu soketine benziyor, bu yüzden PCB'nin arkasından diğer tarafını göremezsiniz. Bir iğnenin ucuna en az miktarda süper yapıştırıcı sürmenizi ve sadece çekmesini beklemenizi öneririm.
Oluyorsa en küçük cımbızla da çıkarmayı dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Hyperciaa bey baktığıma göre içerde herhangi bir pim yok,switchleri takarken varsa kendini belli eder değil mi?Ayrıca iyi geceler.

@Hyperciaa bey baktığıma göre içerde herhangi bir pim yok,switchleri takarken varsa kendini belli eder değil mi?Ayrıca iyi geceler.
Eder herhalde çıkarırken dışarıya doğru kopmuş olma ihtimali de var umarım şanslısınızdır .
Eder herhalde çıkarırken dışarıya doğru kopmuş olma ihtimali de var umarım şanslısınızdır .
Switch takmayı dener misiniz çalışıyorsa sorun yoktur.

Switch takmayı dener misiniz çalışıyorsa sorun yoktur.

Yağız bey, şanslıyım. Switch open işleminden sonra içinden pimi tutan bir parça çıkmış. Bunu switchin iş tarafından alta sokunca pim geliyor oradan. Yarın inceleme vs. gelir. Umarım sende asuraya kavuşursun.

Buna sevindim düşmana göstermesin bu kadar uğraşacağımı bilsem klavyeyi aldığım gibi satardım. Umarım indirime girer de sipariş ederim diye bekliyorum.
Buna sevindim düşmana göstermesin bu kadar uğraşacağımı bilsem klavyeyi aldığım gibi satardım. Umarım indirime girer de sipariş ederim diye bekliyorum.
Şeytan diyor 5108B'deki Akko jelly purple switchleri çıkar tak.

Vallahi ben de öyle yapardım, elimize yoktan 700-800 lira geçerdi. Z modellerinden switch değiştirip kullanmak için alınmazmış onu anladım. Ayrıca yayın üzerinde bir gram lube yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…