V Veyn Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Kırık PS2 orijinal oyun açar mı? Bir de Memory kard olmadan oyun oynayamaz mıyım? Ayrıca nasıl oyun atacağım? Beni engin bilgileriyle aydınlatan herkese teşekkür ederim.
Kırık PS2 orijinal oyun açar mı? Bir de Memory kard olmadan oyun oynayamaz mıyım? Ayrıca nasıl oyun atacağım? Beni engin bilgileriyle aydınlatan herkese teşekkür ederim.
Çözüm Andreas Rönnberg 16 Haziran 2025 Orijinal oyun açar, evet. Memory Card olmadan oyun oynarsın fakat Save alamazsın. Flash bellekle atabilirsiniz oyunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Orijinal oyun açar, evet. Memory Card olmadan oyun oynarsın fakat Save alamazsın. Flash bellekle atabilirsiniz oyunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.516 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 Orijinal oyun açar, evet. Memory Card olmadan oyun oynarsın fakat Save alamazsın. Flash bellekle atabilirsiniz oyunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Orijinal oyun açar, evet. Memory Card olmadan oyun oynarsın fakat Save alamazsın. Flash bellekle atabilirsiniz oyunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS V Veyn Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Andreas Rönnberg dedi: Orijinal oyun açar, evet. Memory Card olmadan oyun oynarsın fakat Save alamazsın. Flash bellekle atabilirsiniz oyunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Andreas Rönnberg dedi: Orijinal oyun açar, evet. Memory Card olmadan oyun oynarsın fakat Save alamazsın. Flash bellekle atabilirsiniz oyunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kral peki şimdi benim cihazı aldığım arkadaş kırık diyo ama ben yuvarlak ve üçgene basılı tutunca ekran gelmiyor yine de kırık olabilir mi ? Son düzenleme: 16 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Andreas Rönnberg dedi: Orijinal oyun açar, evet. Memory Card olmadan oyun oynarsın fakat Save alamazsın. Flash bellekle atabilirsiniz oyunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Andreas Rönnberg dedi: Orijinal oyun açar, evet. Memory Card olmadan oyun oynarsın fakat Save alamazsın. Flash bellekle atabilirsiniz oyunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kral peki şimdi benim cihazı aldığım arkadaş kırık diyo ama ben yuvarlak ve üçgene basılı tutunca ekran gelmiyor yine de kırık olabilir mi ?
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.516 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #4 Veyn dedi: Kral peki şimdi benim cihazı aldığım arkadaş kırık diyo ama ben yuvarlak ve üçgene basılı tutunca ekran gelmiyor yine de kırık olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Korsan CD aciyorsa kiriktir. Ek olarak attigim video'da her sey anlatilmis. Artı 0 Eksi
Veyn dedi: Kral peki şimdi benim cihazı aldığım arkadaş kırık diyo ama ben yuvarlak ve üçgene basılı tutunca ekran gelmiyor yine de kırık olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Korsan CD aciyorsa kiriktir. Ek olarak attigim video'da her sey anlatilmis.