PlayStation 2 önerisi

Ben daha önce sadece Slim kasa aldım fat kasanın da pek bir farkı yok internetten bakın hangisi kozmetik olarak daha iyi duruyor veya erkek arkadaşınıza sorun ona göre alın.
Haberi yok malesef yoksa kesin sorardım :) zaten benim için (onun için de öyledir) görünüsün çok farkı yok. Chip falan birsürü şey gördüğüm çin kararsız kaldım. Çünkü 1200e de var 2000e de aradaki fark uçurum geldi. O yüzden attıklarım arasında en mantıklısı hangisi size sormak istedim .

Haberi yok maalesef yoksa kesin sorardım :) zaten benim için (onun için de öyledir) görünüsün çok farkı yok. Chip falan bir sürü şey gördüğüm Çin kararsız kaldım. Çünkü 1200e de var 2000e de aradaki fark uçurum geldi. O yüzden attıklarım arasında en mantıklısı hangisi size sormak istedim.

Vallahi zaten sürekli oynamam demiştiniz o yüzden siz bilirsiniz ama çiziğine vs dikkat edin yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi zaten sürekli oynamam demiştiniz o yüzden siz bilirsiniz ama çiziğine vs dikkat edin
Hocam teşekkür ederim yardımlarınız için.

Şahsen daha iyi duruyor hediye olarak daha iyi olur.
Evet Ethernet kablosuyla bilgiayara bağlayıp oyun atabilirsiniz.

Fat kasaya HDD takılabiliyor.

Teşekkür ederim yardımlarınız için, bakacağım simdi. Tekrar bir araştırayım.

İlk başta HDMI dönüştürücü alman lazım çünkü eski model, kolların üzerinde Sony yazacak ve orijinal olacak araştırıp öğrenebilirsin nostalji olur ama pes gibi oyunlarda çok eski oyunları PES 13 bile kaldırmaz büyük ihtimalle biraz bütçeyi açıp PS3 almak daha mantıklıdır.

İlk başta HDMI dönüştürücü alman lazım çünkü eski model, kolların üzerinde Sony yazacak ve orijinal olacak araştırıp öğrenebilirsin nostalji olur ama pes gibi oyunlarda çok eski oyunları PES 13 bile kaldırmaz büyük ihtimalle biraz bütçeyi açıp PS3 almak daha mantıklıdır.
Hepsiyle beraber aldım. Zaten biraz anısı olduğu için hediye almak istedim. Çocukken kendisinin varmış hep anlattığı için. Artık nasıl kullanmak isterse kendi bilir ben tomb raider oynarım sadece :) teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı