Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 493 Çözümler 3 17 Ocak 2025 #1 Tüm her şeyi en baştan yapmak için sıfırlamak istiyorum. Full sıfır olabilme ihtimali var mı format gibi, hiçbir "hen" falan kalmasın bunu nasıl yapabilirim?
Tüm her şeyi en baştan yapmak için sıfırlamak istiyorum. Full sıfır olabilme ihtimali var mı format gibi, hiçbir "hen" falan kalmasın bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm Yerayay 17 Ocak 2025 Konsolu güvenli modda aç PS3 sistemini geri yükle seçeneğine tıkla. Her şeyin silinmesi lazım. Eğer yazılım hala HFW ise OFW kur manuel.
Konsolu güvenli modda aç PS3 sistemini geri yükle seçeneğine tıkla. Her şeyin silinmesi lazım. Eğer yazılım hala HFW ise OFW kur manuel.
KS KS Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 493 Çözümler 3 17 Ocak 2025 #11 Sistemde hen kalmış ama gözükmüyor açılış falan hen logosu OFW'ye çevirmeme gerek yok dediniz sanırsam, direk attıgınız videodan işlemleri yapıyorum? Artı 0 Eksi
Sistemde hen kalmış ama gözükmüyor açılış falan hen logosu OFW'ye çevirmeme gerek yok dediniz sanırsam, direk attıgınız videodan işlemleri yapıyorum?
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.560 Makaleler 11 Çözümler 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #12 Yuii dedi: Sistemde hen kalmış ama gözükmüyor açılış falan hen logosu OFW'ye çevirmeme gerek yok dediniz sanırsam, direk attıgınız videodan işlemleri yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Aynen bide çözüm yaparsan sevinirim. Artı 0 Eksi
Yuii dedi: Sistemde hen kalmış ama gözükmüyor açılış falan hen logosu OFW'ye çevirmeme gerek yok dediniz sanırsam, direk attıgınız videodan işlemleri yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Aynen bide çözüm yaparsan sevinirim.
KS KS Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 493 Çözümler 3 17 Ocak 2025 #13 Yerayay dedi: Aynen bir de çözüm yaparsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Irıshman NTFS USB mi görmüyor hocam ne yapmalıyım. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Aynen bir de çözüm yaparsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Irıshman NTFS USB mi görmüyor hocam ne yapmalıyım.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.560 Makaleler 11 Çözümler 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #14 Yuii dedi: Irıshman NTFS USB mi görmüyor hocam ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... USB belleği rüfüs ile formatla yanlız disk bölümü düzenini "MBR" yap. Artı 0 Eksi
Yuii dedi: Irıshman NTFS USB mi görmüyor hocam ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... USB belleği rüfüs ile formatla yanlız disk bölümü düzenini "MBR" yap.
KS KS Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 493 Çözümler 3 17 Ocak 2025 #15 Yerayay dedi: USB belleği Rufus ile formatla yalnız disk bölümü düzenini "MBR" yap. Genişletmek için tıkla... Böyle mi olacak hocam Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: USB belleği Rufus ile formatla yalnız disk bölümü düzenini "MBR" yap. Genişletmek için tıkla... Böyle mi olacak hocam
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.560 Makaleler 11 Çözümler 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #16 Yuii dedi: Eki Görüntüle 2399921 Böyle mi olacak hocam. Genişletmek için tıkla... Ayırma birimi boyutunu 8K yap varsa. Artı 0 Eksi
Yuii dedi: Eki Görüntüle 2399921 Böyle mi olacak hocam. Genişletmek için tıkla... Ayırma birimi boyutunu 8K yap varsa.
KS KS Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 493 Çözümler 3 17 Ocak 2025 #17 Yerayay dedi: Ayırma birimi boyutunu 8K yap varsa. Genişletmek için tıkla... 16 32 64k var(8000 byte) Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Ayırma birimi boyutunu 8K yap varsa. Genişletmek için tıkla... 16 32 64k var(8000 byte)
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.560 Makaleler 11 Çözümler 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #18 Yuii dedi: 16 32 64k var Genişletmek için tıkla... Tamam varsayılan kalsın bu şekilde biçimlendir. Artı 0 Eksi
KS KS Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 493 Çözümler 3 17 Ocak 2025 #19 Yerayay dedi: Tamam varsayılan kalsın bu şekilde biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Aynen böyle değil mi hiçbir şey yapmadan fotoğraftaki gibi biçimlendiriyorum. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Tamam varsayılan kalsın bu şekilde biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Aynen böyle değil mi hiçbir şey yapmadan fotoğraftaki gibi biçimlendiriyorum.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.560 Makaleler 11 Çözümler 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #20 Yuii dedi: Aynen böyle değil mi hiçbir şey yapmadan fotoğraftaki gibi biçimlendiriyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen başlat. Artı 0 Eksi
Yuii dedi: Aynen böyle değil mi hiçbir şey yapmadan fotoğraftaki gibi biçimlendiriyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen başlat.