Çözüldü Kırık PlayStation normal hale getirilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, cihazı aldığımda kırıktı Online oyun vs. oynamak istiyorum. Normal hale getirme imkanı var mıdır acaba?

Tamamdır,yapıyorum.

Hocam kusura bakmayın bilmiyorum, ana ekrandayken kullanıcı nasıl değiştireceğim?

Tamam tamam buldum hocam.

Hocam diğer hesaptan doğum günü falan hepsini yaptım hatta sözleşme falan onları da onayladım ama ‘’sunucu zaman aşımını uğradı’’ diye bi hata geldi ana ekrana attı beni.Tekrardan yapayım mı ? Playstation Store girince yine aynı ekran geliyor.

Veya buradan manuel girişe tıklayıyayım mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    215,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Tamamdır, yapıyorum.

Hocam kusura bakmayın bilmiyorum, ana ekrandayken kullanıcı nasıl değiştireceğim?

Tamam tamam buldum hocam.

Hocam diğer hesaptan doğum günü falan hepsini yaptım hatta sözleşme falan onları da onayladım ama ‘'sunucu zaman aşımını uğradı" diye bir hata geldi ana ekrana attı beni. Tekrardan yapayım mı? PlayStation Store girince yine aynı ekran geliyor.

Veya buradan manuel girişe tıklayıyayım mı?

Tarih ve saat ayarları doğru mu kontrol edin.

Hocam onaylandı ama store’e girince hala aynı ekran.

Evet.

Hocam burada store’ye giriş yapayım mı ?

Hocam manuelden giriş yaptım store’a.Açıldı her şey.Teşekkür ederim emeğiniz için.Aklıma takılan bi şey olursa sorarım.

Dosya Ekleri

• IMG_4762.jpeg
    IMG_4762.jpeg
    244,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Hocam onaylandı ama store’e girince hala aynı ekran.

Evet.

Hocam burada store’ye giriş yapayım mı ?

Hocam manuelden giriş yaptım store’a.Açıldı her şey.Teşekkür ederim emeğiniz için.Aklıma takılan bi şey olursa sorarım.
Tamamdır iyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı