Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 437 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 Rehber: PS3 Nasıl Kırılır? bu rehberi uygulayarak PlayStation 3'ümü kırdım ama rehberde nasıl oyun yükleneceği yazmamış. Nasıl yükleyebilirim açıklayıcı bir video biliyorsanız veya siz açıklarsanız sevinirim.
Rehber: PS3 Nasıl Kırılır? bu rehberi uygulayarak PlayStation 3'ümü kırdım ama rehberde nasıl oyun yükleneceği yazmamış. Nasıl yükleyebilirim açıklayıcı bir video biliyorsanız veya siz açıklarsanız sevinirim.
5 557535 Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 524 19 Haziran 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et belki bu işinize yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et belki bu işinize yarar.
SamiYusufErkap Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı kanalda birkaç tane daha store uygulaması kurulum videosu bulabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı kanalda birkaç tane daha store uygulaması kurulum videosu bulabilirsin.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 437 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #4 SamiYusufErkap dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı kanalda birkaç tane daha store uygulaması kurulum videosu bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun şu anda oyun kurdum oynuyorum.
SamiYusufErkap dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı kanalda birkaç tane daha store uygulaması kurulum videosu bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun şu anda oyun kurdum oynuyorum.
A AhmetArda242 Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #5 Cenker1 dedi: Hocam çok sağolun şu anda oyun kurdum oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm god Of war oyunları var mı yoksa sınırlı oyunlar mı var
Cenker1 dedi: Hocam çok sağolun şu anda oyun kurdum oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm god Of war oyunları var mı yoksa sınırlı oyunlar mı var
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 437 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #6 AhmetArda242 dedi: Tüm god Of war oyunları var mı yoksa sınırlı oyunlar mı var Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum hocam bakmadım hiç
AhmetArda242 dedi: Tüm god Of war oyunları var mı yoksa sınırlı oyunlar mı var Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum hocam bakmadım hiç
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.159 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #7 @AhmetArda242 Türkçe dublajlı olan yok. Digerlerı vardı diye hatırlıyorum.