hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.267 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 Selamlar, cihazı aldığımda kırıktı Online oyun vs. oynamak istiyorum. Normal hale getirme imkanı var mıdır acaba?
Selamlar, cihazı aldığımda kırıktı Online oyun vs. oynamak istiyorum. Normal hale getirme imkanı var mıdır acaba?
Çözüm Yerayay 29 Eylül 2024 hebevnejs dedi: Selamlar, cihazı aldığımda kırıktı Online oyun vs. oynamak istiyorum. Normal hale getirme imkanı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... PS4 mü PS4 se direk güncelleme yapın orijinal OFW kurulacaktır. Eski haline gelecektir.
hebevnejs dedi: Selamlar, cihazı aldığımda kırıktı Online oyun vs. oynamak istiyorum. Normal hale getirme imkanı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... PS4 mü PS4 se direk güncelleme yapın orijinal OFW kurulacaktır. Eski haline gelecektir.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.296 Makaleler 11 Çözümler 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #11 hebevnejs dedi: Hocam kırık ama bu PlayStation FIFA 18 falan vardı bende Online oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kırıkken içinde yüklü olan oyunları oynayamazsiniz. Hatta orijinale çeviricekseniz silin. Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Hocam kırık ama bu PlayStation FIFA 18 falan vardı bende Online oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kırıkken içinde yüklü olan oyunları oynayamazsiniz. Hatta orijinale çeviricekseniz silin.
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.267 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #12 bunu yapınca hemen orijinale çevirip ps store’den falan oyun alabilecek miyim ? Artı -1 Eksi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.296 Makaleler 11 Çözümler 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #13 hebevnejs dedi: Bunu yapınca hemen orijinale çevirip PS Store'den falan oyun alabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Bunu yapınca internete bağlanacaksınız. Böylece gelen güncellemeyi yapabileceksiniz. guncellemeyi yaptıktan sonra cihaz orijinal haline dönecektir. PS Store ve normal sistem özelliklerine erişebileceksiniz. Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Bunu yapınca hemen orijinale çevirip PS Store'den falan oyun alabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Bunu yapınca internete bağlanacaksınız. Böylece gelen güncellemeyi yapabileceksiniz. guncellemeyi yaptıktan sonra cihaz orijinal haline dönecektir. PS Store ve normal sistem özelliklerine erişebileceksiniz.
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.267 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #14 Hocam çok şaşkınım Şuan ya.Oyunları silmesem sıkıntı olur mu peki ? Artı 0 Eksi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.296 Makaleler 11 Çözümler 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #15 hebevnejs dedi: Hocam çok şaşkınım şu an ya. Oyunları silmesem sıkıntı olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum cihaz orijinale dönünce lisans hatası verecek ve açılmayacak oyunlar sonra da silebilirsin. Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Hocam çok şaşkınım şu an ya. Oyunları silmesem sıkıntı olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum cihaz orijinale dönünce lisans hatası verecek ve açılmayacak oyunlar sonra da silebilirsin.
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.267 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #16 Tamam şimdi videoyu izleyip yapıyorum silerim sonrasında. Artı 0 Eksi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.296 Makaleler 11 Çözümler 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #17 hebevnejs dedi: Tamam şimdi videoyu izleyip yapıyorum silerim sonrasında. Genişletmek için tıkla... Siz video yu yapın bir internet çalışırsa. Konsolu güncelleyin. Ve yazın bana. Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Tamam şimdi videoyu izleyip yapıyorum silerim sonrasında. Genişletmek için tıkla... Siz video yu yapın bir internet çalışırsa. Konsolu güncelleyin. Ve yazın bana.
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.267 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #18 Hocam çalışmazsa eski haline getirme şansım var mı Artı 0 Eksi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.296 Makaleler 11 Çözümler 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #19 hebevnejs dedi: Hocam çalışmazsa eski haline getirme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... İnternet çalışmazsa bir şey olmazki zaten. Ama güncellemeyi bir kere yaparsanız geri kıramazsiniz konsolu. Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Hocam çalışmazsa eski haline getirme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... İnternet çalışmazsa bir şey olmazki zaten. Ama güncellemeyi bir kere yaparsanız geri kıramazsiniz konsolu.
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.267 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #20 İnternete bağlanırsa güncellemeyi de net yapar ama değil mi ? Artı 0 Eksi