Kırık PS3 alınır mı?

674823

Centipat
Arkadaşlar İzmir'de oturuyorum. Kırık PS3 almayı düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim ve alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
GTA 4 gibi oyunları alamayacağım için düşünüyorum.

Benim kuzenimde kırık PS3 vardı. Gayet sorunsuz çalışıyordu ve yanlış hatırlamıyorsam mağazadan oyun da indirebiliyordu. Mağaza harici oyun nasıl indiriliyor bilmiyorum ama bence alınabilir.

Hocam kırık olsun olmasın günümüzde PS3 alınmaz alsanız bile oyunlarda 15-20 FPS alırsınız (2010-2020 oyunları) almanızı tavsiye etmiyorum

Benim kuzenimde kırık PS3 vardı. Gayet sorunsuz çalışıyordu ve yanlış hatırlamıyorsam mağazadan oyun da indirebiliyordu. Mağaza harici oyun nasıl indiriliyor bilmiyorum ama bence alınabilir.

Alınmaz hocam oyunlarda 30 FPS'e sabit zor oynanır bir de kırıkla arkadaş nasıl oynar onu hiç bilmem

Hocam kırık olsun olmasın günümüzde PS3 alınmaz alsanız bile oyunlarda 15-20 FPS alırsınız (2010-2020 oyunları) almanızı tavsiye etmiyorum
Nostalji olsun diye alacak sanırım. İmzasından gördüğüm kadarıyla zaten güçlü bir bilgisayarı var günümüz oyunları için.

Nostalji olsun diye alacak sanırım. İmzasından gördüğüm kadarıyla zaten güçlü bir bilgisayarı var günümüz oyunları için.

Kırık PS3 hiç alınmaz bütçesini biraz daha arttırıp PS4 alabilir

Hocam bilgisayar var ama fazla oynanacak oyun yok . O zaman PS4 düşüneyim. Peki alırken neye dikkat etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…