Benim kuzenimde kırık PS3 vardı. Gayet sorunsuz çalışıyordu ve yanlış hatırlamıyorsam mağazadan oyun da indirebiliyordu. Mağaza harici oyun nasıl indiriliyor bilmiyorum ama bence alınabilir.Arkadaşlar İzmir'de oturuyorum. Kırık PS3 almayı düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim ve alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
GTA 4 gibi oyunları alamayacağım için düşünüyorum.
Arkadaşlar İzmir'de oturuyorum. Kırık PS3 almayı düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim ve alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
GTA 4 gibi oyunları alamayacağım için düşünüyorum.
Benim kuzenimde kırık PS3 vardı. Gayet sorunsuz çalışıyordu ve yanlış hatırlamıyorsam mağazadan oyun da indirebiliyordu. Mağaza harici oyun nasıl indiriliyor bilmiyorum ama bence alınabilir.
Nostalji olsun diye alacak sanırım. İmzasından gördüğüm kadarıyla zaten güçlü bir bilgisayarı var günümüz oyunları için.Hocam kırık olsun olmasın günümüzde PS3 alınmaz alsanız bile oyunlarda 15-20 FPS alırsınız (2010-2020 oyunları) almanızı tavsiye etmiyorum
Nostalji olsun diye alacak sanırım. İmzasından gördüğüm kadarıyla zaten güçlü bir bilgisayarı var günümüz oyunları için.
Eski şeylere düşkün birisi olarak bana çok mantıklı gelmişti ama siz de haklısınız.Kırık PS3 hiç alınmaz bütçesini biraz daha arttırıp PS4 alabilir
Hocam bilgisayar var ama fazla oynanacak oyun yokNostalji olsun diye alacak sanırım. İmzasından gördüğüm kadarıyla zaten güçlü bir bilgisayarı var günümüz oyunları için.
Hocam bilgisayar var ama fazla oynanacak oyun yok. O zaman PS4 düşüneyim. Peki alırken neye dikkat etmeliyim
2. el hocamSıfır mı alacaksın 2. el mi ona göre söyleyeceğim
2. el hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.