Çözüldü Kırık PS3 intnernete bağlanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FearlessDark

Decapat
Daha fazla  
Cracklı, açılrken PS değil de hen olan bir PS3 cihazım var, GTA 5'i güncellemek için internete bağlamk istiyorum bir sorun çıkar mı? Önceden PSP Store'ye bağlanınca 80010017 hatası vermişti PS tamircisine vermek zorunda kaldım, şimdi sadece internete bağlanıp güncelleme yapsam bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bazı oyunlar, PlayStation internete bağlıyken güncelleme bildirimi gelebiliyor. Ben dün Blur ve GTA V'yi güncelledim. Blur'da oyuna girince direkt indirme ekranı ile karşılaştım, GTA V'de ise güncellemek istiyor musun gibi bir ekranla karşılaştım. Yani bazı oyunlar da oyuna girerken güncellemek istiyormusun diye sorabiliyor. PSN gibi şeylere giriş yapman gerekmiyor ayrıca.

İnternete bağlı kalmanda sorun yaratmaz sadece otomatik güncelleştirmelerin kapalı olduğundan emin ol.
Bence yapmayın, tekrar tamirci yolu gözükebilir.

Gözünüzde çok zor olarak görüp korkmayın. Siz daha önceden cihazınızı internete bağladığınızda hen işlemi iptal olduğu için tekrardan cihazı kırdırmak amacıyla tamirciye götürmek zorunda kalmışsınız anlaşılan. Bende ps4 kullanıyorum cihazımı kendim kırdım, oyunları internetten indirip yüklüyorum. Update çıkınca da sadece update dosyasını indirip yüklüyorum.

Şimdi Sonuç İnternete Bağlanabilir,Fakat Güncelleme Sıkıntılı işmi?
Şöyle söyleyeyim. İnternete bağlasanız da oyun güncellenmez ve kırık olan ps3 yazılımızda iptal olma riski var. Sonuçta ps store'dan almadınız siz o oyunu.

Gözünüzde çok zor olarak görüp korkmayın. Siz daha önceden cihazınızı internete bağladığınızda hen işlemi iptal olduğu için tekrardan cihazı kırdırmak amacıyla tamirciye götürmek zorunda kalmışsınız anlaşılan. Bende ps4 kullanıyorum cihazımı kendim kırdım, oyunları internetten indirip yüklüyorum. Update çıkınca da sadece update dosyasını indirip yüklüyorum.
Evet,Öyle oldu.Kendim kırmayı denedim lakin güvenli moda girdiğimde ps düğmesini algılamadı, önceki konularımda var .O Zaman o dosyaların ps3 için olanını bulupmu oyuna usb ile atacağım?

İnternete girer ama güncelleme yapınca sıkıntı olabiliyor. @393060 hocam daha iyi bilir. Benim de elime bir super Slim 500GB geçti.

İnternet bağlanıtısında bir sorun yok.
Konu sahibi oyununu güncellemek istiyor mağaza üzerinden ama bunu yapamaz.
Oyunun güncellemek istediği sürümünü kurması gerekiyor. @393060.

Bazı oyunlar, PlayStation internete bağlıyken güncelleme bildirimi gelebiliyor. Ben dün Blur ve GTA V'yi güncelledim. Blur'da oyuna girince direkt indirme ekranı ile karşılaştım, GTA V'de ise güncellemek istiyor musun gibi bir ekranla karşılaştım. Yani bazı oyunlar da oyuna girerken güncellemek istiyormusun diye sorabiliyor. PSN gibi şeylere giriş yapman gerekmiyor ayrıca.

İnternete bağlı kalmanda sorun yaratmaz sadece otomatik güncelleştirmelerin kapalı olduğundan emin ol.

Son düzenleme:
Çözüm
Bazı oyunlar, PlayStation internete bağlıyken güncelleme bildirimi gelebiliyor. Ben dün blur ve GTA V'yi güncelledim. Blur'da oyuna girince direkt indirme ekranı ile karşılaştım, GTA V'de ise güncellemek istiyor musun gibi bir ekranla karşılaştım. Yani bazı oyunlar da oyuna girerken güncellemek istiyor musun diye sorabiliyor. PSN gibi şeylere giriş yapman gerekmiyor ayrıca.

Şu anda baktım, sistem ayarlarında en üstte otomatik güncelleme kapalı, bağlayabilirim yani?
Bu arada hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı