Kırık PS3'e güncelleme yapılırsa sorun olur mu?

FURKANN05

Centipat
Daha fazla  
İlk önce herkese merhablar PS3 aldım ve kırdırdım (yazımsal olarak ) Online oyunlar oyamak ıstıyorum ama guncelleme yapmam lazım galıba yaparsam sorun olur mu? Sorun yaşar mıyım?
Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3'u orijinal durumuna getirmek mi istiyorsunuz anlayamadim öbür türlü kırık olduğundan çoğu oyunu oynayamazsiniz Online ayrıyeten teknik olarak değişiklikler yapmaniz lazim oynamak için öyle basit bir şey değil oynamak Online eger dediğiniz CFW veya hen kaldirip oynayabilirsiniz Online. Firmware yükselttiğiniz zaman zaten kırık olmaz o ps3 sadece çöp kırık işlem dosyalari bulunur icinde.
Hocam kırık şekildede online oynayan var

Hocam kırık şekildede Online oynayan var.

Olmadığını söylemedim ki zaten :D, dediğim durum güncelleme yapılacak ise sisteme hen veya CFW güncellemeyi kabul etmez öyle durumda cihaz kırık olmaz Online oynamak için tam hatırlamamak ile birlikte oyunun belli başlı sürümleri oluyordu o şekilde her oyunda olmuyordu onun IP ayarları oluyordu. Yani oynanmaz demedim :D.

Ban yeme gibi bir ihtimal yok korsan oyunla Online'ye girsen bilene ban yeme ihtimalin çok düşük hatta neredeyse yok denilebilecek kadar plugini açtıktan sonra. Sistem güncelleme gibi işlemlerde ban yeme gibi bir ihtimali yok.

HFW Jailbreak mı yaptın, CFW Jailbreak mı?

@FURKANN05

:) bılmededgım terımler kullanıyorsun PS3 hen ve Multiman var bugün denedım bır hata ıle karşilştım ınternete bağlnmıyor cıhaz sunuyla bağlantı kesıldı dıyor

:) bılmededgım terımler kullanıyorsun PS3 hen ve Multiman var bugün denedım bır hata ıle karşilştım ınternete bağlnmıyor cıhaz sunuyla bağlantı kesıldı dıyor.

Bir üst yorumda bahsettiğim olaylar var dostum öyle hemen güncelleyim oynayayım yok yani bir arkadaşta demiş Online oynayan var ama diye PC de bile daha yeni yeni crackli Online oyunlar çıkıyor onlarda nadir sayılır sahte IP ile falan giriliyor her iki platformda da yani işin özü Online oynanıp deyipde oynanmıyor :D.

İlk önce herkese merhablar PS3 aldım ve kırdırdım (yazımsal olarak ) Online oyunlar oyamak ıstıyorum ama guncelleme yapmam lazım galıba yaparsam sorun olur mu? Sorun yaşar mıyım?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Evet olur. Sakın güncelleme eğer güncellersen oyunların gider makine kırık halden orijinal haline döner

Technopat Haberler

Geri
Yukarı