Çözüldü Kırık PS3'te Netflix açılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

c0dezberk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba evdeki televizyonlar akıllı değil ben de Mi Box gibi şeylere 2000 vereceğime 3000'e PS3 almak daha mantıklı geldi. Hem ara sıra da babamla PES falan oynarım diye düşündüm. Ama Netflix gibi yayın uygulamaları halen aktif mi merak ediyorum. Bir de bir şey daha düşündüm kırık cihazlarda zaten Chrome yükleniyor, Chrome'dan Netflix açsak kasma donma olur mu?

Çözüm
Hangi uygulamaların çalıştığını buradan öğrenebilirsin.
PS3'e Chrome yükleyemezsin. İçinde olan tarayıcıda eski olduğundan dolayı şimdiki modern web standartlarına (HTML5, CSS3, JavaScript gibi) uyumlu değildir. Çoğu site açılmamaktadır. O yüzden tarayıcıyı es geçin ama Netflix ve YouTube'yi kullanabilirsiniz.
Hangi uygulamaların çalıştığını buradan öğrenebilirsin.
PS3'e Chrome yükleyemezsin. İçinde olan tarayıcıda eski olduğundan dolayı şimdiki modern web standartlarına (HTML5, CSS3, JavaScript gibi) uyumlu değildir. Çoğu site açılmamaktadır. O yüzden tarayıcıyı es geçin ama Netflix ve YouTube'yi kullanabilirsiniz.

Çözüm
Merhaba evdeki televizyonlar akıllı değil ben de Mi Box gibi şeylere 2000 vereceğime 3000'e PS3 almak daha mantıklı geldi. Hem ara sıra da babamla pes falan oynarım diye düşündüm. Ama Netflix gibi yayın uygulamaları halen aktif mi merak ediyorum. Bir de bir şey daha düşündüm kırık cihazlarda zaten Chrome yükleniyor, Chrome'dan Netflix açsak kasma donma olur mu?

Evet açılır ancak illallah ettirir YouTube'dan 2 video izleyim diye giriyordum ses gelmediği oluyordu uygulamadan kendisi attığı oluyordu ya da hiçbir şekilde hareket etmeyip uygulama donuyordu o yüzden hiç Netflix ten film seyretme işine girmedim gene sıkıntılar olacağını düşünüyorum.

Evet açılır ancak illallah ettirir YouTube'dan 2 video izleyim diye giriyordum ses gelmediği oluyordu uygulamadan kendisi attığı oluyordu ya da hiçbir şekilde hareket etmeyip uygulama donuyordu o yüzden hiç Netflix ten film seyretme işine girmedim gene sıkıntılar olacağını düşünüyorum.
Ps3 hangi model?

Bende Slim kullanıyorum başlarda YouTube dediğiniz gibi çok sıkıntılıydı ama sonradan kullana kullana düzeldi şu an sadece ana ekran gecikmeli yavaş çalışıyor o kadar.
(TV'deki YT bozuldu mecbur PS3'e kaldım.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı