Kırık PS4 vs orijinal PS4 Pro

PS5'e çıkan çoğu Online oyun belirli kitleyi elinde tutmak için hala çıkıyor PS4'e sizin için belirli bir şey söyleyemem o yüzden zevkinize bağlı.

Konuda belirttiğim gibi hikayeli ve exculisive oyunları bitirip satım Xbox almayı düşünüyorum. Arkadaşlarla toplanıp FIFA ve WWE oynama amacım olacak bir de.

Online'ı PC'den oyna al kırık cihaz.

Attığım cihaz mantıklı mı peki? 10k ya 3 kol olan var, açıklamada üstündeki USB ile istediğiniz oyunu yüklersiniz yazmış. Nasıl oluyor?

Şahsi görüşüm orijinal bir PS4 Pro alıp mod tayfanın kırmasını beklemeniz. Daha uzun ömürlü bir deneyim olur.

Şahsi görüşüm orijinal bir PS4 Pro alıp mod tayfanın kırmasını beklemeniz. Daha uzun ömürlü bir deneyim olur.

Cihazı en tepe 2 yıl kullanıp satacağım için arada kaldım. 10.71 gibi sürümlerde bulunan PS4'ler var ama ne zaman kırılır?

@Şebnem Ferah @Mirza Kaplan birkaç video izledimde bu konularda cahil olduğum için anlamadım. Bun kırık cihazlara nasıl oyun yüklüyorum?

Son düzenleme:
Cihazı en tepe 2 yıl kullanıp satacağım için arada kaldım. 10.71 gibi sürümlerde bulunan PS4'ler var ama ne zaman kırılır?

Bu yıl içerisinde kırılır. Hatta yayınlanmasına az bir süre kaldı bile diyebilirim.

Birkaç video izledimde bu konularda cahil olduğum için anlamadım. Bun kırık cihazlara nasıl oyun yüklüyorum?
Yeni çıkmış ve geliştirilme aşaması devam eden 9.00 güncelleme ile birçok güncel oyunu oynayabilirsiniz, kırık PS4'te oyun oynayabilmek için güncelleme sürümünüzün CFW işlemi yapılan sürümde kalması gerekir. Kesinlikle yeni güncelleme yapmamalısınız. Bu nedenle internet bağlantınızı kapalı tutmanız gerekir. Oyun indirebilmek için bir bilgisayar ile exFAT formatlı bir flash gerekli böylece oyunları önce bilgisayardan sonra da PS'ye aktarabilirsiniz.

Yeni çıkmış ve geliştirilme aşaması devam eden 9.00 güncelleme ile birçok güncel oyunu oynayabilirsiniz, kırık PS4'te oyun oynayabilmek için güncelleme sürümünüzün CFW işlemi yapılan sürümde kalması gerekir. Kesinlikle yeni güncelleme yapmamalısınız. Bu nedenle internet bağlantınızı kapalı tutmanız gerekir. Oyun indirebilmek için bir bilgisayar ile exFAT formatlı bir flash gerekli böylece oyunları önce bilgisayardan sonra da PS'ye aktarabilirsiniz.

Büyük boyutlu bir USB de almam lazım o zaman doğru mu anladım? Bir mağzada kırık PS4'ün açıklamasınmı okuyordum içindeki mağzadan her istediğiniz oyunu yükleyebilirsiniz yazıyordu o nasıl oluyor peki?

Bu yıl içerisinde kırılır. Hatta yayınlanmasına az bir süre kaldı bile diyebilirim.

İyice kafam karıştı, o zaman olabildiğince düşük sürüm PS4'lere bakayım. 11.00 da kırılır mı yoksa 10.71 mi lazım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı