Kırılamayan sistem var mıdır?

Kırılamayan sistem olabilir mi?

• Evet

Oy: 4 17,4%
  • Hayır

Oy: 19 82,6%

• Oy verenlerin toplamı
    23
Makaleler
98
Sizce kırılamayan güvenlik duvarı, sistem olabilir mi, olamaz mı?

Ben başlayım gerekli şartlar oluşursa kırılmayacak sistem yoktur diye düşünüyorum

Sizce kırılamayan güvenlik duvarı, sistem olabilir mi, olamaz mı?

Ben başlayım gerekli şartlar oluşursa kırılmayacak sistem yoktur diye düşünüyorum
Ben de size katılıyorum. Bir sistem ne kadar güvenli olursa olsun kırılamaz değildir diye düşünüyorum. Belki kırılması yıllar sürer ama en sonunda kırılır.

İşte bu yüzden Amerika Top Secret dosyalarını saklamak için 80'lerden kalma bilgisayarlar kullanıyor geçenlerde açıklamışlardı şeytanın aklına gelmez resmen.

Adamlar BIOS virüsü bile çıkarmışken bu saatten sonra bir sistem kırılsa ne fark eder?

Ben kırılacağını düşünmüyorum. Ama çok güçlü bir ekip lazım. Yani o cihazı koruyacak bir yazılım değil bir ekip lazım. Böylece gelen virüsler atılabilir.

Linux sisteminede bulaşamıyor. Tabi bulaştırırsın MacOS'a ilk önce cihazı offline yapar virüsü flash bellek ile yükler sonra interneti açınca olay olur. Ama internet üzerinden hacklemek imkansız kadar zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…