Kırılan laptop ekranı nerede yaptırılır?

fleshka

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller. 2 ay önce Lenovo 4060 laptop aldım. Ekranıma ben evde değilken başkası tarafından zarar verildi benim görebildiğim kadarı ile ekran harici bir problemi yok bu laptopun ekranını mı yaptırmalıyım yoksa harici bir monitör alıp devam etmek daha mı mantıklı?

Dosya Ekleri

• IMG-20250823-WA0008.jpeg
    IMG-20250823-WA0008.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşlar iyi Sosyaller. 2 ay önce Lenovo 4060 laptop aldım. Ekranıma ben evde değilken başkası tarafından zarar verildi benim görebildiğim kadarı ile ekran harici bir problemi yok bu laptopun ekranını mı yaptırmalıyım yoksa harici bir monitör alıp devam etmek daha mı mantıklı?

Bence yaptır hocam ekran öyle kalmasın ve kıran kişiden parayı mutlaka al.

Arkadaşlar iyi sosyaller. 2 ay önce Lenovo 4060 laptop aldım. Ekranıma ben evde değilken başkası tarafından zarar verildi benim görebildiğim kadarı ile ekran harici bir problemi yok bu laptopun ekranını mı yaptırmalıyım yoksa harici bir monitör alıp devam etmek daha mı mantıklı?
Yaptırın. Servisine yollayın orjinal ekran ile değişsinler ne kadar bütçe çıkar bilmiyorum ama.

Tahmini 4 bin TL gibi tutabilir kaç Hz oldunu soyleme misiniz 900 TL basleyip 4 bin TL kadar çıkıyor teknik serviste yaptırın.

Hocam bu fiyat aralığında ise hemen yaptırırım. Ekran 144Hz.

5-6k arası tabii parçası o fiyata ama işçilik filan 8-9 bulur gibi.

Hocam bu fiyat aralığında ise hemen yaptırırım.Ekran 144hz

5-6k arası tabii parçası o fiyata ama işçilik filan 8-9 bulur gibi.

Hocam çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.benim model 13650hx işlemcisi olan.onada olur herhalde dimi bu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı