Kırılan monitör tamir edilebilir mi?

nacoores

Hectopat
Daha fazla  
Az önce eve geldim ve 4 yaşındaki kuzenim buradaydı. Elinde bir oyuncak tabanca vardı onu tüm gücüyle monitöre firlatti nedensiz bir şekilde ve monitörün son hali bu tamir edilebilir mi?

Dosya Ekleri

• 20230105_200059.jpg
    20230105_200059.jpg
    179,9 KB · Görüntüleme: 220
Panel gitmiş panel değişir cam değişir muhtemelen anakartta zarar yoksa

Geçmiş olsun tamir yerine sıfır al bunu bilgisayarcıya satıp hem daha ucuz olur hem de tamir sonrası sıkıntı çıkmaz.

Öncelikle geçmiş olsun.Monitörü oluşturan tek şey neredeyse panel zaten hocam panel değişimi monitörün kendi fiyatı kadar bir maliyetle yapılıyor kendi servisinde o yüzden yapılacak bir şey yok malesef.

Az önce eve geldim ve 4 yaşındaki kuzenim buradaydı. Elinde bir oyuncak tabanca vardı onu tüm gücüyle monitöre firlatti nedensiz bir şekilde ve monitörün son hali bu tamir edilebilir mi?
Öncelikle geçmiş olsun başıma gelmiş kadar sinirlendim. Tamiri olmaz diye biliyorum.

LCD panelin komple değişmesi gerekiyor herhalde o da zaten monitörle aynı fiyata gelir. Geçmiş olsun ah o kuzenler...

Teşekkür ederim hocam tam da garantisinin bittiği zaman kırıldı.

Öncelikle geçmiş olsun başıma gelmiş kadar sinirlendim. Tamiri olmaz diye biliyorum.

Teşekkürler bilgisayarcıya sordum tamiri olabilir ama en az bir monitor parasi dedi. Mecburen yenisini alacagim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı