Kırılmayan PS3

Herkese merhaba, 1 hafta önce PS3 almıştım. Daha önce PS3 kırdım ancak bunu kıramıyorum, modeline baktım kırmaya uygun ama kırılmıyor. Yanlış yaptığım bir şeyd e yok içine oyunda atmış ve oyunların hepsi orijinal Online oynanabiliyor ama çoğu oyun boş oyun, ben Last of Us, God of War, Uncharted gibi serileri oynamak için aldım ama kıramıyorum. Aramızda PS3 dahileri varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim :)

PS3'ü kırdığımız PS3xploit sitesi sıkıntılı. Ben de kendi PS3'ümü 5-6 ay önce kırdım 2-3 hafta önce kuzenim getirdi PS3'ümü dedi kırar mısın bayağı bir uğraştım sonra Reddit sitesinde sitenin çöktüğünü öğrendim. Daha sonrasında bu postu atan kişi xploit sitesine alternatif bir yolu anlatmış fakat İngilizce bir şekilde anlatmış ve gösterdiği yöntemi yaparak PS3'ü kırdım (super Slim 4.86 modeliydi). Eğer ingilizcem iyi diyorsanız linki atayım değilse yazın bana ben size anlatırım adım adım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı