Satılık Kırmızı ışık hatalı ps3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son 1 yıldır veriyor. Fat kasa 80 gb model.
Son 1 yıldır kırmızı ışık verip sarı ışık vermemesi şanslı olduğunuzu gösterir. :) ürün modeli derken kodunu sormuştum, o zaman şöyle sorayım.Usb portu 4 tane mi 2 tane mi?

2 usb portu var. Önce sarı sonra kırmızı veriyor ama yanıltmayayım sizi. Videodaki ps3 şuan sattığım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sarı vermesi kötü olmuş.Bu sorun "Yellow Light of Death" olarak geçiyor.Kısaca makine çöp oluyor.İçini açtığınızda tozları temizlediniz mi?

Anladım.Peki 1 yıldır makine hiç açılmadı mı yoksa ara ara açıldı tekrar kırmızı-sarı ışık mı verdi.Birde alttaki resimde gösterilen yeri yazar mısınız?
ps3_serialnumber.gif

Anladım.Peki 1 yıldır makine hiç açılmadı mı yoksa ara ara açıldı tekrar kırmızı-sarı ışık mı verdi.Birde alttaki resimde gösterilen yeri yazar mısınız?
ps3_serialnumber.gif
Yazmam bilmiyorum ne olduğunu çünkü.

Son kısımdaki koddan ps3'ün hangi jenerasyon olduğuna bakacaktım.Neyse, peki yukarıda ki soruyu cevaplar mısınız? ps3'ün çalışıp çalışmadığı hakkında olanı.

Makine fişe taktığında çalışıyor. Isınma sorununu çözmeye çalıştım fanı adaptöre bağladım kablodan yine çalışmadı geri taktım her şeyi çalışıyor bildiğimiz ylod lı ps3.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı