samet8372 Zeptopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Merhaba benim setup tamamem kırmızı siyahtan oluşuyor ama klavyem de tek renk seçeneği yok. Bana kırmızı tek renk seçeneği olan klavye önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024
Merhaba benim setup tamamem kırmızı siyahtan oluşuyor ama klavyem de tek renk seçeneği yok. Bana kırmızı tek renk seçeneği olan klavye önerir misiniz?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 13 Ağustos 2024 #2 samet8372 dedi: Merhaba benim setup tamamem kırmızı siyahtan oluşuyor ama klavyem de tek renk seçeneği yok. Bana kırmızı tek renk seçeneği olan klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam valla birebir uyan Hp Omen Encoder var hem kaliteli hem de kırmızı.
samet8372 dedi: Merhaba benim setup tamamem kırmızı siyahtan oluşuyor ama klavyem de tek renk seçeneği yok. Bana kırmızı tek renk seçeneği olan klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam valla birebir uyan Hp Omen Encoder var hem kaliteli hem de kırmızı.
samet8372 Zeptopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 Monarch Leviathan dedi: Hocam valla birebir uyan Hp Omen Encoder var hem kaliteli hem de kırmızı. Genişletmek için tıkla... Kral w a s d nin tamamen kırmızı olmayanı varsa link atar mısın Monarch Leviathan dedi: Hocam valla birebir uyan Hp Omen Encoder var hem kaliteli hem de kırmızı. Genişletmek için tıkla... Sağol kral gerek kalmadı buldum eğer isteyenler varsa Corsair Q TRK K60 PRO CH-910D029-TR RED LED MEKANİK OYUNCU KLAVYE Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Monarch Leviathan dedi: Hocam valla birebir uyan Hp Omen Encoder var hem kaliteli hem de kırmızı. Genişletmek için tıkla... Kral w a s d nin tamamen kırmızı olmayanı varsa link atar mısın Monarch Leviathan dedi: Hocam valla birebir uyan Hp Omen Encoder var hem kaliteli hem de kırmızı. Genişletmek için tıkla... Sağol kral gerek kalmadı buldum eğer isteyenler varsa Corsair Q TRK K60 PRO CH-910D029-TR RED LED MEKANİK OYUNCU KLAVYE Fiyatı, Yorumları - Trendyol
emyw Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 156 Çözümler 1 13 Ağustos 2024 #4 klavye hem küçük hem de görüntü olarak istediğine uyuyor ama kalite olarak çok bir şey beklenmez gibi duruyor.
klavye hem küçük hem de görüntü olarak istediğine uyuyor ama kalite olarak çok bir şey beklenmez gibi duruyor.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 14 Ağustos 2024 #5 samet8372 dedi: Kral w a s d nin tamamen kırmızı olmayanı varsa link atar mısın Sağol kral gerek kalmadı buldum eğer isteyenler varsa Corsair Q TRK K60 PRO CH-910D029-TR RED LED MEKANİK OYUNCU KLAVYE Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Viola switchlerin yay sesi var yerinizde olsam onu almazdım.
samet8372 dedi: Kral w a s d nin tamamen kırmızı olmayanı varsa link atar mısın Sağol kral gerek kalmadı buldum eğer isteyenler varsa Corsair Q TRK K60 PRO CH-910D029-TR RED LED MEKANİK OYUNCU KLAVYE Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Viola switchlerin yay sesi var yerinizde olsam onu almazdım.
samet8372 Zeptopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #6 Monarch Leviathan dedi: Viola switchlerin yay sesi var yerinizde olsam onu almazdım. Genişletmek için tıkla... Kral vatan bilgisiyarda varmış gidip aldım hic yay sesi yok acaba başka modeller ilemi karıştırdın normal tıklama sesi geliyor okadar yay sesi olsa bilirim rampage çoğu eski modellerinde var
Monarch Leviathan dedi: Viola switchlerin yay sesi var yerinizde olsam onu almazdım. Genişletmek için tıkla... Kral vatan bilgisiyarda varmış gidip aldım hic yay sesi yok acaba başka modeller ilemi karıştırdın normal tıklama sesi geliyor okadar yay sesi olsa bilirim rampage çoğu eski modellerinde var