Hocam valla birebir uyan Hp Omen Encoder var hem kaliteli hem de kırmızı.Merhaba benim setup tamamem kırmızı siyahtan oluşuyor ama klavyem de tek renk seçeneği yok. Bana kırmızı tek renk seçeneği olan klavye önerir misiniz?
Kral w a s d nin tamamen kırmızı olmayanı varsa link atar mısınHocam valla birebir uyan Hp Omen Encoder var hem kaliteli hem de kırmızı.
Sağol kral gerek kalmadı buldum eğer isteyenler varsa Corsair Q TRK K60 PRO CH-910D029-TR RED LED MEKANİK OYUNCU KLAVYE Fiyatı, Yorumları - TrendyolHocam valla birebir uyan Hp Omen Encoder var hem kaliteli hem de kırmızı.
Viola switchlerin yay sesi var yerinizde olsam onu almazdım.Kral w a s d nin tamamen kırmızı olmayanı varsa link atar mısın
Sağol kral gerek kalmadı buldum eğer isteyenler varsa Corsair Q TRK K60 PRO CH-910D029-TR RED LED MEKANİK OYUNCU KLAVYE Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kral vatan bilgisiyarda varmış gidip aldım hic yay sesi yok acaba başka modeller ilemi karıştırdın normal tıklama sesi geliyor okadar yay sesi olsa bilirim rampage çoğu eski modellerinde varViola switchlerin yay sesi var yerinizde olsam onu almazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.