Renk ve amaç belirtmediğin için keyfime göre yazıyorum.1.000-3.000 TL aralığında üzmeyecek şarap önerirseniz sevinirim.
Öneriniz için çok teşekkür ederim, var olun. Öküzgözü'nü yaklaşık 8 sene önce deneyimlemiştim o zaman kalitesine mest olmuştum. Bir ara fabrikalarının kapatılacağına dair söylentiler vardı şayet hala duruyorsa alıp deneyimlemek istiyorum. Sangiovenese yerine piccini collezione oro chianti riserva nasıl olur sizce?Renk ve amaç belirtmediğin için keyfime göre yazıyorum.
Herhangi bir yerde bulabileceğin 600-1200 bandındaki herhangi bir Chianti yarım saat havalandırıldığında leziz hale gelir, her şeyle içilir. 1500 üstü bir Chianti üzümü iyi bir et yanında ya da kaliteli (en azından Bosna taraflarından birisi getirdiyse) kuru et ve peynirle gider.
Bu fiyat bantlarıında herhangi bir Sangiovenese kırmızısı da keyifli olur.
Ancak... Şirazda farklı şey denemek istersen Montes Alpha Syrah öneririm, Şili'den.
Çamlıbağ Ayapetro Merlot veya Çamlıbağ Ayapetro Cabernet Sauvignon 2020-21-22 yıllarına ait bulabilirsen ikisi de çok keyiflidir. Çamlıbağ Bozcaada'nın ailelerindendir ve Ayapetro Vasilakisi (Beyaz) hayatımda özel bir yere sahiptir, bu fiyat bandının çok altında, Shakespear'ın "Bir yaz gecesi rüyası" tadında sıcak bir yaz günü çok güzel yuvarlanır gider yudum yudum.
Suvla Grand Reserve Cabernet Sauvignon 2022-24 arası Çamlıbağ bulamazsan ve Cabernet peşindeysen güzeldir.
Ben çok güçlü bir tat peşindeyim diyorsan bu fiyat bandında Kayra Versus Alpagut Öküzgözü'ne davet ediyorum. 2022 falan bulabilirsin diye tahmin ediyorum.
Sarafin Fume Blanc - gerçekten içtiğim en başarılı beyazlardan, yerli yabancı beyaz içecek olan tüm arkadaşlarıma "default" önerimdir.
Öküzgözü'nü marka değil de üzüm olarak söyledim.Öneriniz için çok teşekkür ederim, var olun. Öküzgözü'nü yaklaşık 8 sene önce deneyimlemiştim o zaman kalitesine mest olmuştum. Bir ara fabrikalarının kapatılacağına dair söylentiler vardı şayet hala duruyorsa alıp deneyimlemek istiyorum. Sangiovenese yerine piccini collezione oro chianti riserva nasıl olur sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.