Kırmızı Switch klavye önerisi

Mescaline

Femtopat
Bütçe sınırım yok.
Mekanik olsun.
RGB olup, olmaması çok önemli değil.
Tacticial ve linear durumu varmış. FPS oyunlar oynadığım için linear olmalı diye düşünüyorum yanılıyorsam eğer düzeltin.

İki tür'ü var, bir tane Low Profile yani tuşlar daha küçük. Diğeri normal boyutta.

Red Switch değil ama Red Switch'den daha iyi bir Switch. Sesi az ve Red Switchden daha hızlı.

Teşekkürler ama fiyatı beklediğimden baya yüksek imiş Corsair'in diğer modellerinden red switch olanlardan başkasını önerebilir misiniz ? Yada başka red switch olabilecek bir model. 800-1000 TL arası düşünüyorum da.

Low Profile severim ve kullanırım derseniz indirim ile 899 TL'ye düşüyor.
Link atabilir misiniz ?

Bu ürün indirime giriyor ama hiç kullanmadıysanız Low Profile tavsiye etmem. Alışamayabilirsiniz, sevmeyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Low Profile

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Normal

Tuşların boyutlarına bakın.

Bunun tuşları sanki daha iyi gibi low'a nazaran

Aynı klavyenin normal versiyonuda var siz bütçe sıkıntısı yok yazınca ben amiral gemilerinden bir tanesini önerdim direkt.
İndirime girerse eğer dediğiniz gibi aralarında pek bir fark yok gibi ama enter tuşu vs. 68de büyük olması bi tık kazandı beni açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…