Corsair K70 K.2 Rapidfire Cherry MX Speed Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K70 K.2 Rapidfire Cherry MX Speed Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9109014-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
İki tür'ü var, bir tane Low Profile yani tuşlar daha küçük. Diğeri normal boyutta.
Red Switch değil ama Red Switch'den daha iyi bir Switch. Sesi az ve Red Switchden daha hızlı.
Link atabilir misiniz ?Low Profile severim ve kullanırım derseniz indirim ile 899 TL'ye düşüyor.
Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9109018-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu ürün indirime giriyor ama hiç kullanmadıysanız Low Profile tavsiye etmem. Alışamayabilirsiniz, sevmeyebilirsiniz.
Low Profile
Normal
Tuşların boyutlarına bakın.
İndirime girerse eğer dediğiniz gibi aralarında pek bir fark yok gibi ama enter tuşu vs. 68de büyük olması bi tık kazandı beni açıkcasıAynı klavyenin normal versiyonuda var siz bütçe sıkıntısı yok yazınca ben amiral gemilerinden bir tanesini önerdim direkt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.